Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Ontharingscreme

Bestel de beste ontharingscrème voordelig bij Drogisterij.net. Steeds weer nieuwe voordelige ontharingscreme voor mannen en vrouwen. Neem snel en pijnloos afscheid van ongewenste haartjes.
Lees meer
Filteren
Merk
Prijs 1
Inhoud
Soort
Type
Huidtype
1 artikelen

Wat is ontharingscreme?

Ongewenste haartjes kunnen zich op allerlei plekken bevinden. Op de benen, oksels of bikinilijn bijvoorbeeld. Het gebruik van ontharingscreme is een manier om van deze ongewenste haartjes af te komen. De haartjes worden verwijderd tot net onder het huidoppervlak. Naast de dure optie om lichaamshaar te laseren of de pijnlijke optie om het te waxen is ontharingscreme juist de makkelijke, snelle en goedkopere manier om te ontharen. 

 

Hoe werkt ontharingscreme?

Ontharingscreme is zeer eenvoudig te gebruiken en heeft een snelle werking. De werking is echter wel verschillend per ontharingscreme, dus lees eerst altijd goed de handleiding. Hieronder is in een aantal uitstappen de werking uitgelegd van ontharingscreme: 

 

Stap 1: Begin met een droge huid. Zorg ten eerste voor een droge huid in de meeste gevallen. Lees altijd de handleiding door aangezien sommige crèmes juist op een natte huid aangebracht moeten worden.  

 

Stap 2: Smeer de crème over de huid. Doe dit op de gewenste plek van ontharing en waar het voor bedoeld is. Vermijd gevoelige plekken om irritaties te voorkomen. Zorg dat de crème goed verdeeld is voor het beste resultaat. Tip: Gebruik de achterkant van een spatel om de crème gelijkmatiger te kunnen verdelen. 

 

Stap 3: Laat de ontharingscreme inwerken. Nadat de crème is aangebracht en gelijkmatig verdeeld over de gewenste plek laat je het inwerken. Bij de meeste crèmes is dat tussen de 3 en 10 minuten maar deze tijd kan natuurlijk per crème verschillen. Check dit dus even in de bijsluiter.  

 

Stap 4: Verwijder de ontharingscreme. Doe dit tegen de groeirichting in. Sommige varianten zoals de Veet In Shower Ontharingscreme Gevoelige Huid spoel je onder de douche af en andere verwijder je met een spatel of een vochtige, warme handdoek. Vervolgens kan je de huid schoonspoelen met koud water en een hydraterende bodycrème of bodylotion aanbrengen om uitdroging te voorkomen. 

 

Verschillende soorten ontharingscreme

Ontharingscreme zijn er voor een hoop verschillende plekken op je lichaam. Zo bestaat er bijvoorbeeld de ontharingscreme gezicht en de ontharingscreme bikinilijn. 

 

Daarnaast is er ontharing crème voor verschillende huidtypes. Zo heeft Veet de Veet Ontharingscreme Pomp Gevoelige Huid voor de gevoelige huid. Deze ontharingscreme houdt je huid minstens een week lang glad en werkt tot op de wortel.  

 

Voor de droge huid is er de Veet Ontharingscreme Droge Huid. De formule voor de Droge Huid is verrijkt met Galamboter, bekend vanwege de voedende eigenschappen, en licht geparfumeerd met de geur van Leliebloesem. Het resultaat is zachtere haartjes en een gehydrateerde huid. 

 

Ontharingscreme aanbieding

Dus wil jij een verzorgde huid zonder ongewenste haartjes? Neem dan een kijkje in ons assortiment. Wanneer je voor 22:00 uur besteld, heb je de bestelling de volgend dag al in huis. Bestel daarom veilig en vertrouwd op drogisterij.net. Nu allerlei aanbiedingen binnen het ontharingscreme assortiment!