Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Maskers / Scrubs

Scrubben is de dode huidcellen verwijderen van je lichaam en/of je gezicht. Je huid zit in een constant proces van nieuwe huidcellen aanmaken en de oudere loslaten.
Lees meer
Filteren
Merk
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Geur
Type
Huidtype
Opties
Serie
30 artikelen

Scrubben 

Scrubben is het verwijderen van de dode huidcellen verwijderen van je lichaam en/of je gezicht. Je huid zit in een constant proces van nieuwe huidcellen aanmaken en de oudere loslaten. Als je hier niks mee doet dan blijven ze op de huid zitten en stikken de huidcellen. Dit is waarom scrubben belangrijk is. 

Verschillende soorten Scrub 

Omdat de huid overal anders is, zijn er verschillende scrubs. Het belangrijkste is dat u geen lichaamsscrub op uw gezicht gebruikt. Omdat de huid op het gezicht veel gevoeliger is, zijn er speciale gezichtsscrubs. Ook zijn er scrubs voor de handen en voeten.  

Speciaal voor de gevoelige huid is er de Nivea Essentials Rice Scrub Droge Huid. De rijst scrub geeft een zacht huidgevoel. Vanwege de milde formule voor de droge en gevoelige huid, is het zelfs geschikt voor dagelijks gebruik. 

Voor een gevoelige huid raden wij de Garnier Skinactive Micellair Reinigingswater Gevoelige Huid. Het product is geschikt voor alle huidtypes, ook voor de meest gevoelige huid. Micellen trekken onzuiverheden op de huid aan als een magneet waardoor deze snel en makkelijk verwijderd kunnen worden, zonder wrijven! 

Scrub Gebruik 

Scrub is een soort olieachtige vloeistof waar korreltjes inzitten. Dit schuurt als het ware de dode huidcellen van uw gezicht af. Ook de olie zelf heeft stoffen die de huid herstellen en de dode huidcellen weghalen. Het makkelijkste is om de scrub op uw hand aan te brengen en dan draaiende bewegingen op het gezicht te maken. Maar wel voorzichtig natuurlijk! 

Maskers 

Een snelle en makkelijke oplossing voor huidproblemen als een droge of juist een vette huid, is een gezichtsmasker. Ook als u een zachte huid wilt of rimpels wilt voorkomen is een masker een fijn middel.  

Masker Gebruik 

Er zijn veel verschillende soorten maskers en elk is lichtelijk anders in gebruik. Daarom is het belangrijk dat u vooral de gebruiksaanwijzing goed doorleest. Over het algemeen is een gezichtsmasker een crème die uw op het gezicht smeert en goed laat intrekken. Het is verstandig de huid eerst te reinigen en uw haar in een staart te doen om te voorkomen dat het in het masker komt te zitten.  

Masker Soorten 

Afgezien van de bekende fruit-maskers in kleine pakjes, zijn er ook moddermaskers. Deze helpen goed voor een vette huid, waar de fruit-maskers juist beter zijn voor een droge of beschadigde huid. Ook zijn er speciale maskers voor een zachtere huid. Niet alleen zijn er gezichtsmaskers maar ook haarmaskers, lichaamsmaskers en hand- en voetmaskers. Bekijk ons assortiment aan verschillende soorten maskers. 

Maskers/scrubs aanbiedingen 

Ben je op zoek naar maskers/scrubs? Koop deze dan nu voor de beste prijs bij uw online drogist. Drogisterij.net heeft iedere dag nieuwe aanbiedingen en kortingen. Bekijk al onze Maskers/scrubs aanbiedingen. Bestel voor 22:00 uur en ontvang uw bestelling morgen thuis. Vanaf €35 betaalt u geen verzendkosten. 

Het beste gezichtsmasker in ons assortiment is: de Garnier SkinActive Hydra Bomb Tissue Masker Granaatappel. De frisheid van het masker kalmeert meteen de huid en zorgt voor een echt feel good-moment. Geschikt voor ieder huidtype, zelfs de gevoelige huid. 

Bestel de maskers/scrubs bij Drogisterij.net. Meer informatie over de verschillende producten is te vinden in de productinformatie. 

Drogisterij.net, verzorgd tot in de puntjes.