Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Verilis Luchtverfrisser Z Princes

Productomschrijving

Onze luchtverfrissers kenmerken zich door de eenvoudige en volledige natuurlijke samenstelling tegen een wel zeer betaalbare prijs. De Verillis luchtverfrissers bevatten alleen plantaardige etherische oliu00ebn, een beetje alcohol en water; verder niets!
Alle planten hebben een geur, die door invloed van zon wordt gevormd. De geurstoffen liggen opgeslagen in holtes en kanaaltjes van de plant. Deze geuren worden gebruikt om de weerstand van de plant te verhogen, maar belangrijker nog om te zorgen voor voortplanting; geuren trekken insecten aan.
Het gebruik van essentiu00eble olie is al duizenden jaren bekend, bijvoorbeeld door de Chinezen en Egyptenaren. Griekse en Romeinse beschaving brachten de kennis over naar Europa. Het stadje Grass (Frankrijk) is tot op heden nog steeds bekend om haar parfums. In de middeleeuwen heeft men ontdekt hoe men de geuren aan de plant kan ontrekken, namelijk door waterdampdestillatie. Deze manier wordt tot op de dag van vandaag nog steeds gebruikt. De verkregen olie wordt essentiu00eble olie genoemd.
Essentiu00eble oliu00ebn kunnen worden gedestilleerd uit niet biologische planten of biologische planten. De oliu00ebn die Verillis gebruikt zijn waar mogelijk afkomstig uit biologische planten. Indien dit niet mogelijk is, worden wilde planten gebruikt. Niet biologische planten worden nooit gebruikt. Biologische planten worden niet geteeld met kunstmest en er wordt geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen.
Natuurlijk kan men de essentiu00eble oliu00ebn ook nabootsen. De geur is echter nooit helemaal hetzelfde. De kracht van de plant wordt gemist. Een natuurlijke essentiu00eble olie overkomt je!
EAN(s): 8717591790044

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
793315
EAN-code
8717591790044
Inhoud
100ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95