Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Vanish Vlekverwijderaar Pet Expert Spray

Instructies & waarschuwingen
  • Iriterend, sensibiliserend en schadelijk | Kan allergische huidreactie of ernstige oogirritatie veroorzaken; kan schadelijk zijn bij inslikken of inademen; kan schadelijk zijn voor het milieu.

Productomschrijving

Welke troep je huisdier ook maakt, je kunt ervan op aan dat Vanish het kan verwijderen. De Vanish Pet Expert spray is effectief in het verwijderen van vlekken, het elimineren van geurtjes en het herstellen van de frisheid van je tapijt, waardoor het er nieuw uitziet en voelt.

- Ruimt troep van huisdieren in 1x op
- Verwijdert vlekken in 30 seconden
- Eliminatie van geurtjes
- Helpt het opnieuw markeren door huisdieren te voorkomen
- Gemakkelijk in het gebruik

Hoeveel we ook van onze katten en honden houden, we houden niet altijd van de troep en vlekken die ze in huis achterlaten. Daarom is Vanish Pet Expert tapijtonderhoudsspray speciaal samengesteld om snel lastige vlekken en geurtjes van huisdieren te verwijderen van tapijten. De vlekverwijdering werkt in slechts 30 seconden en ruimt troep van huisdieren in 1x op. De krachtige formule ontmoedigt huisdieren hetzelfde gebied opnieuw te bevuilen en verwijdert lastige vlekken en hardnekkige geurtjes, zoals uitwerpselen en urine van huisdieren. Vanish Pet Expert tapijtonderhoudsspray is ontwikkeld om kleine delen en plekken van je tapijt diep te reinigen en helpt je tevens lastige alledaagse vlekken zoals van koffie, thee, rode wijn, bloed en meer te verwijderen. Waarschuwing:
Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden. Niet in de ogen laten komen. Als het product in contact met de ogen komt, spoel ze dan met veel water uit. Niet innemen. Raadpleeg bij inslikken een arts. Adem de spray niet in. Was na gebruik je handen. Als bij contact met de huid verbleking optreedt, schrik dan niet. De verbleking is tijdelijk en omkeerbaar. Bij opspatting direct met veel water afspoelen. Als je een gevoelige huid hebt, wordt het gebruik van handschoenen aanbevolen. Mix het niet met andere producten. Ook bij het stofzuigen in goed geventileerde ruimtes gebruiken. Houd kinderen en huisdieren tijdens het gebruik en het stofzuigen op afstand. Gebruiksadvies:
1. Verwijder het vuil.
2. Spuit Vanish maximaal 5 minuten op de vlek.
3. Dep op de plek.

EAN(s): 5410036301265

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
5410036301265
EAN-code
5410036301265
Inhoud
500ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99