Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Vanish Poeder Oxi Action Gold Brilliant Whites

Instructies & waarschuwingen
  • Bijtende stof | Er is een gevaar voor bijtende stoffen die de huid of kleren kunnen beschadigen.

Productomschrijving

Vanish Gold Oxi Action-vlekkenverwijderaar voor stoffen Crystal Whiteness 100 ml is een gespecialiseerde vlekverwijderaar en bleekmiddel voor witte stoffen. Verwijdert moeilijke vervuiling en vlekken waarmee waspoeders het hoofd kunnen bieden: van thee, koffie, wijn en een andere. Maakt witte dingen nog witter! Vloeibaar Vanish-kristalhelderheid is veilig voor witte dingen, omdat het geen chloor bevat. Werkt bij elke temperatuur, zelfs bij lage temperaturen. Geschikt voor delicate stoffen - wol en zijde.

- Verwijdert alle soorten vlekken, zelfs de meest persistente;
- Veilig voor witte dingen, omdat het geen chloor bevat;
- Effectief bij elke temperatuur;
- Geschikt voor delicate stoffen - wol en zijde.

Volg altijd de wasinstructies op uw kledinglabels. Controleer de duurzaamheid van de stof met een op een onopvallend kledingstuk, spoel uit en laat drogen. Vermijd metalen knopen en gespen. Laat voorbehandelde of bevochtigde voorwerpen niet in direct zonlicht of in de buurt van warmtebronnen achter. Laat geen vuil in het pakket komen. Het product is gecertificeerd. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Veroorzaakt huidirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. Na het werken met dit product handen grondig wassen.Oogbescherming dragen. BIJ CONTACT MET OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. NA INSLIKKEN: bij onwel worden voelen een ANTIGIFCENTRUM of arts raadplegen. Bij een gevoelige huid is het gebruik van handschoenen aanbevolen.

EAN(s): 5900627067668

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
5900627067668
EAN-code
5900627067668
Inhoud
100ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99