Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Valdispert Melatonine 3 mg (30tb)

Productomschrijving

Valdispert Melatonine 3 mg bevat per tablet 3 mg melatonine voor de kortdurende behandeling van een jetlag bij volwassenen. Een jetlag is een verstoring van het slaap-waakritme, die kan optreden na het passeren van meerdere tijdzones door een vliegreis.

De voordelen van Valdispert Melatonine 3 mg:

  • Voor de kortdurende behandeling van een jetlag
  • Bevat 3 mg melatonine per tablet

Gebruiksaanwijzing: Dosering: de aanbevolen dosering is 1 tablet per dag gedurende maximaal 4 dagen. Tablet in zijn geheel met water doorslikken. De dosis voor de gebruikelijke bedtijd (lokale tijd) innemen. Lees voor het gebruik de bijsluiter. Gebruik wordt afgeraden voor kinderen onder de 18 jaar, bij zwangerschap, borstvoeding, lever- of nierproblemen, auto-immuunziekten en bij gebruik van bloedgeneesmiddelen.

Ingrediënten:

Bevat per tablet als werkzame stof 3 mg melatonine. Andere stoffen zijn calciumwaterstoffosfaatdihydraat, microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat, watervrij colloïdaal siliciumdioxide en voorverstijfseld zetmeel.

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
914442
Merk
Valdispert
EAN-code
08711744051327
Inhoud
30tb
RVG registratienummer
125556
RVH registratienummer
125556

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95