Skip to content
Al meer dan 20 jaar dé online drogist van Nederland !

Unicare Lenzenvloeistof Alles-in-een Voor Zachte Lenzen Met Gratis Lenshouder

240ml
€ 8.56 € 6.65
22% korting
Kiyoh

Productomschrijving

Voor alle soorten zachte contactlenzen Een lensvloeistof die geschikt is voor het dagelijks schoonmaken, reinigen, bewaren en inzetten van zachte contactlenzen.

Algemeen

Unicare is een uitgekiende vloeistof die met behulp van filtratie gesteriliseerd is. De vloeistof is geschikt voor het dagelijks schoonmaken, reinigen, bewaren en inzetten van zachte contactlenzen. Het is in principe geschikt voor alle soorten zachte contactlenzen. De vloeistof is zacht voor de oog door de neutrale pH waarde. De pH waarde is gelijk aan de pH waarde van het traanvocht.

* Buiten bereik van kinderen bewaren.
* Bewaren bij kamertempratuur (15˚C -30˚C)
* Voorkom bevriezing.

www.unicare-info.nl

Over Unicare

Voor contactlenzen gaat u natuurlijk eerst naar uw opticien of oogarts. Hij controleert en meet uw ogen en vertelt welke type lenzen het beste bij uw ogen past. Een goede oogconditie is een voorwaarde om probleemloos contactlenzen te dragen (zie hiervoor ook onze algemene voorwaarden).

Een regelmatige oogcontrole (minimaal eens per jaar) is een absolute must. In de optiek zijn er specialisten die gewend zijn om met oogmetingen en contactlenzen om te gaan. Bij de meeste contactlensspecialisten en optometristen kunt u alleen een controle laten doen.

Unicare is meer dan 30 jaar geleden ontwikkeld als u00e9u00e9n van de eerste Alles-in-u00e9u00e9n vloeistoffen. Uiteraard is de formule in de loop der tijd telkens verbeterd en aangepast aan de nieuwe lensytpen. Inmiddels is Unicare verkrijgbaar bij opticiens, drogisten en apotheken in een groot aantal Europese landen.

Unicare is een merk dat functionaliteit vertaalt naar uw behoeften. Unicare kent de wereld van de contactlenzen en vloeistoffen en de ontwikkelingen hierin. Deze vertaalt Unicare naar kwalitatieve en hoogwaardige producten voor u. Het assortiment van Unicare bestaat uit zachte contactlenzen en verzorgingsproducten voor harde of zachte contactlenzen.

Uiteraard kunt u de Unicare vloeistoffen en contactlenzen verkrijgen via de meeste drogisten, maar u kunt deze ook heel handig online bestellen. Dat is gemakkelijk, veilig, snel, voordelig u00e9n u heeft hier de keuze uit het volledige assortiment. Natuurlijk kunt u altijd bij ons terecht met vragen over uw lenzen of de verzorging daarvan. U kunt uiteraard ook op onze pagina u0094Contactlenzenu0094 kijken.

www.unicare-info.nl EAN(s): 8714367002424

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 3,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99

Overige informatie over dit product

SKU
4251226
EAN
8714367002424
Merk
Unicare
Inhoud
240ml
Soort
Zachte lenzen
Productgroup
Lenzenvloeistof
Serie
Alles-in-een
Gelijktijdig gebruik
Ja

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.