Skip to content
Al meer dan 20 jaar dé online drogist van Nederland !

U-visage

Stuk
€ 69.99 € 42.99
39% korting
Dit product wordt gratis thuisbezorgd
Kiyoh

Productomschrijving

Draagbaar apparaat voor de dagelijkse verzorging van het gezicht en de hals 

U-VISAGE is een gemakkelijk te gebruiken draagbaar apparaat dankzij de microvibratie- en warmtebehandeling. Het helpt bij het voorkomen en verminderen van zichtbare tekenen van veroudering. Dit lichte en elegante ontwerp zorgt voor de ultieme dagelijkse huidverzorging van het gezicht en de hals.

•    Vermindert rimpels
•    Verwijdert tekenen van veroudering
•    Verbetert elasticiteit van de huid

Daarnaast:
•    Sterkere spier samenstelling
•    Betere circulatie
•    Optimaal resultaat van vochtinbrengende crème

De effectiviteit van U-Visage is te danken aan de microvibratie- en warmtemechanismen. Het apparaat heeft een modern ontwerp en is CE-gecertificeerd volgens de eisen van de Europese Unie.

-    Microvibratie
-    Warmte
-    Ergonomisch design

U-Visage heeft 3 standen:
•    STAND 1: het microvibratiesysteem met 6200 vibraties per minuut. Deze stand zorgt voor een huidmassage. Het activeert de circulatie. Daarnaast zorgt het voor een vernieuwend effect en geeft het de huid een stevigere en meer elastische uitstraling.
•    STAND 2: Microvibratiesysteem met 9500 vibraties per minuut in combinatie met het  45°C warmte systeem. Deze stand heeft een rustgevend effect wat zorgt voor preventie van vermoeidhei van de huid naast de funties genoemd bij stand 1.
•    STAND 3: microvibratiesysteem met 12500 vibraties per minuut naast het activeren van het warmte systeem (genoemd bij stand
2). Deze stand beschikt over een liftfunctie waardoor tekenen van veroudering tegen worden gegaan. De productie van collageen wordt gestimuleerd naast alle functies genoemd bij stand 1 en 2.

•    U-Visage heeft een modern en ergonomisch design, is makkelijk in gebruik en speciaal gemaakt voor het gezicht en de hals. Het gebruik ervan in de bedoelde gebieden is simpel en comfortabel.

Gebruiksaanwijzing: Het wordt aangeraden om de U-Visage ten minste één keer per dag te gebruiken, het liefst ´s avonds met de gebruikelijke vochtinbrengende crème. Gebruik het apparaat minimaal 2,5 minuut: 90 seconden voor het gezicht en 60 seconden voor de hals.

Hoe te gebruiken?
0. Als u de U-Visage gaat gebruiken in combinatie met uw gebruikelijke crème, breng de crème dan aan op uw gezicht en hals voordat u het apparaat gebruikt. Deze stap is optioneel.
1. Breng de bovenkant van het apparaat dichter bij het gezicht en maak bewegingen van boven naar beneden. Herhaal deze bewegingen totdat u het hele gezicht heeft behandeld.
2. Herhaal hetzelfde proces voor de hals, van boven naar beneden bewegend. Stap 1 en 2 kunnen worden opgevolgd in de tegenovergestelde volgorde.

Effectieve verbetering van het uiterlijk van het gezicht en de hals! Specificaties

Product: U-Visage, draagbaar apparaat ter verzorging van het gezicht en de hals
Werking: vermindering van zichtbare tekens van veroudering en verbetering van de uitstraling in het gezicht en de hals
Gebruik: het wordt aangeraden om het apparaat ten minste één keer per dag te gebruiken: 2,5 minuut, 90 seconden voor het gezicht en 60 seconden voor de hals.
Certificeringen: het heeft de EC-kwalificatie van de Europese Unie
Energie: oplaadbare batterij via USB. Snel laadproces (2 uur)
Temperatuur warmtefunctie:  45 °C
Microvibratie systeem: 3 standen, 6200, 9500 and 12500 vibraties per minuut
Gewicht: 70 gram

Afmetingen verpakking: L 18 x H 8 x B 14 cm

EAN CODE: 8437012718173 EAN(s): 8437012718173

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 3,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99

Overige informatie over dit product

SKU
2718173
EAN
8437012718173
Inhoud
Stuk
Productgroup
Rimpels
Gelijktijdig gebruik
Ja

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.