Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Tw Watervitalisatieset 4 kw (100g)

Productomschrijving

Watervitalisatieset

Deze set bestaat uit 100 gram zorgvuldig geselecteerde (kwarts)stenen:
Bergkristal 
Rozekwarts
Aventurijn
Amethist

De werking van water 
Water is het transportmiddel van alle voedingsstoffen en energetische trillingen. De kwaliteit van het water dat gedronken wordt bepaalt de kwaliteit van het leven van elke cel in ons lichaam. Dit geldt niet alleen voor de chemische zuiverheid van water en het ontbreken van verontreinigingen, maar ook voor de energetische waarde van water.

Structuur van water
Tegenwoordig weten we dat de kwaliteit van water mede afhankelijk is van zijn structuur. De energetische zuiverheid is onder andere terug te voeren tot de natuurlijke structuur van water. Meerdere watermoleculen (H2O) kunnen zich met elkaar verbinden tot zogenaamde waterstofbruggen, ook wel waterclusters genoemd. Door de manier waarop de waterstofatomen en het zuurstofatoom met elkaar zijn verbonden kan de structuur waarin de waterstofbruggen zijn opgebouwd heel verschillend zijn. Dit is te zien bij ijs en sneeuwkristallen, maar ook door microscopisch onderzoek. Door het toepassen van de juiste kwartsedelstenen neemt het water weer zijn natuurlijke structuur aan en kan dienen als zuiver medium voor de energieoverdracht.

Regeneratie van water 
Er zijn methoden die de -schadelijke- trillingen opheffen en het water vitaliseren. Een eenvoudige en goedkope methode is het gebruik van edelstenen die door hun piëzo elektrische werking het geheugen van het water ‘wissen’ en terugbrengen in de oorspronkelijke natuurlijke oervorm. Dit gevitaliseerd water is zuiver in de zin van 'trillingsvrij'. Dit energetisch 'zuivere' water wordt door het drinken opgenomen door het fysieke lichaam en zuivert via de lichaamsvloeistoffen de cellen. Gevitaliseerd water smaakt beter, voller en zachter en het drinkt veel makkelijker weg. 

Gebruiksaanwijzing vitalisatie-set
1.    reinig de stenen zorgvuldig, in warm water met soda.
2.    leg de stenen in een glazen kan (maximaal 3 liter)
3.    laat het water minimaal 6 uur afgedekt staan
4.    het water is nu klaar om te drinken

let op! De stenen zijn niet geschikt voor kinderen.

Fabrikant
Therapeutenwinkel.nl
Postbus 30184
8003 CD Zwolle

Overige informatie over dit product

Merk
Tw
Artikelnummer
861512
EAN-code
8718247680634
Inhoud
100g

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95