Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Theranal Aambeienzetpil

Productomschrijving

Theranal is een geneesmiddel dat gebruikt kan worden bij inwendige en uitwendige aambeien. Aambeien of hemorroïden zijn opgezwollen bloedvaatjes rondom de anus. Het opzwellen komt doordat er teveel druk op de bloedvaatjes komt te staan. Theranal verlicht snel de symptomen van aambeien zoals jeuk, pijn en irritatie èn zorgt dat de aambeien krimpen. Uiteindelijk zullen de aambeien verdwijnen.De Theranal zetpil is alleen bedoeld voor gebruik bij inwendige aambeien. Bij het begin van de behandeling met Theranal zetpillen kun je twee keer per dag een zetpil gebruiken. In lichtere gevallen kan met èèn zetpil worden volstaan. Theranal zetpillen bevatten de werkzame stoffen lidocaïne, zinkoxide en bismuthsubnitraat.Theranal is ook verkrijgbaar als zalf, die gebruikt kan worden voor zowel uitwendige als inwendige aambeien. Beide varianten zijn zonder recept verkrijgbaar, maar als je langer dan 14 dagen klachten ervaart moet je een arts raadplegen. Voor zwangere vrouwen geldt dat ze Theranal alleen in overleg met een arts of verloskundige kunnen gebruiken.

  • Werkt snel en effectief pijnstillend en jeuk verlichtend én verkleint de aambeien.
  • Voor inwendige aambeien
  • De zetpil kan makkelijk worden ingebracht


Over het merk

Theranal helpt jouw aambeien snel en effectief van pijn, jeuk en irritatie te verlichten en verkleind deze daarbij ook doelgericht. Zodat jij weer snel door kan gaan met fietsen, rennen of gewoon lekker ontspannen op de bank zitten zonder pijn en jeuk.

Ingrediënten

Bevat per gram: 450 mg zinkoxide; 100 mg bismuthsubnitraat en 60 mg lidocaïne. Overige bestanddelen aluminiumchloorhydroxyallantoïnaat; aluminiumhydroxyallantoin; acetyl methionaat; witepsol.

Dosering

s Morgens en 's avonds en na iedere stoelgang gebruiken.

Bijwerkingen en waarschuwingen

Niet gebruiken wanneer u lijdt aan bloedende aambeien of aandoeningen aan het hart en bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.

Let op

Bevat per zetpil: 450 mg zinkoxide, 100 mg bismuthsubnitraat en 60 mg lidocaïne.

Gebruiksinstructies

s Morgens en 's avonds en na iedere stoelgang gebruiken.

Bewaaradvies

Niet boven 25°C bewaren. Buiten bereik en zicht van kinderen houden

Gezondheidsclaims

Theranal aambeienzetpillen bij inwendige aambeien.

EAN(s): 8713091022630

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
163152
EAN-code
8713091022630
Inhoud
12stuks
Ingrediënten
Stof: bismuthsubnitraat - Hoeveelheid: 100 mg/g
Stof: lidocane - Hoeveelheid: 60 mg
Stof: zinkoxide - Hoeveelheid: 450 mg
Gebruik / dosering
zo diep mogelijk inbrengen met de bolle kant naar voren.
Houdbaarheid
56- Niet meer gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum. Te vinden op etiket achter EXP staan een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.
Allergeneninformatie
Overgevoelig voor n van de bestanddelen. Bloedende aambeien of aandoeningen aan hart; overgevoelig lokale anesthetica van het amida-type.
Geschikt vanaf
Vanaf 12 jaar
KOAG/KAG Toelatingsnummer
80-0920-3999
RVG registratienummer
01111
GPC
10000848
Aanbevolen dosering
1-2
Maximale dosering
2
Gebruiksadvies
zo diep mogelijk inbrengen met de bolle kant naar voren.
Bewaaradvies
8- Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke buitenverpakking op een droge plaats beneden de 25 C.
Advies voor weggooien
Spoel geneesmiddelen niet door gootsteen of WC en gooi niet in prullenbak.
Bijwerkingen en waarschuwingen
Dit middel niet gebruiken bij bloedende aambeien. Dit middel kan vlekken geven in kleding en ondergoed. Raadpleeg voor gebruik arts bij bloedingen en/of ontstekingen in het toepassingsgebied. Dit middel bevat cetylalcohol en wolvet deze kunnen plaatselijke huidreacties veroorzaken. Bij geen verbetering van de klacht binnen 14 dagen, raadpleeg arts.
Toedingingsvorm
zetpil
Gebruiksindicatie
1-2
Gebruik tijdens zwangerschap
Nee
Gebruik tijdens borstvoeding
Nee
Gebruiksbeperking
Raadpleeg voor gebruik arts bij bloedingen en/of ontstekingen in het toepassingsgebied. Dit middel bevat cetylalcohol en wolvet deze kunnen plaatselijke huidreacties veroorzaken. Bij geen verbetering van de klacht binnen 14 dagen, raadpleeg arts.
Huisarts bezoeken
Als de klacht al 2 weken of langer bestaat en/of als er sprake is van bloed of slijm bij ontlasting, of een uitstulping bij de anus die erg gezwollen is en veel pijn doet of als er een uitstulping bij de anus voelbaar is en er twijfel is of het een aambei is. Bij het houden van pijn en problemen.
Toepassen bij
Voor de behandeling van aambeien
Werkzame stof
Stof: bismuthsubnitraat - Hoeveelheid: 100 mg/g
Stof: lidocane - Hoeveelheid: 60 mg
Stof: zinkoxide - Hoeveelheid: 450 mg
Contra-indicaties
Overgevoelig voor n van de bestanddelen. Bloedende aambeien of aandoeningen aan hart; overgevoelig lokale anesthetica van het amida-type.

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99