Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Teva Benzoylperoxide Hydrogel 5%

Productomschrijving

Benzoylperoxide hydrogel PCH behoort tot de groep van anti-acne geneesmiddelen en wordt gebruikt bij de behandeling van acne (jeugdpuistjes). Benzoylperoxide hydrogel PCH behoort tot de groep van anti-acne geneesmiddelen en wordt gebruikt bij de behandeling van acne (jeugdpuistjes). Benzoylperoxide hydrogel PCH is een gel die benzoylperoxide bevat. Benzoylperoxide doodt de P.acnes bacterie, die kan zorgen voor ontstekingen en heeft een schilferende werking op de huid. Daarnaast remt Benzoylperoxide hydrogel PCH de aanmaak van overtollig talg. De vorming van mee-eters en puistjes wordt hierdoor aanzienlijk verminderd en tijdens de behandeling met Benzoylperoxide hydrogel PCH zullen reeds bestaande meeeters en puistjes in omvang en aantal afnemen. Gebruik:
Gebruik dit middel altijd precies zoals in deze bijsluiter is vermeld. Twijfelt u over het juiste gebruik? Neem dan contact op met uw arts of apotheker. Buiten bereik en zicht van kinderen houden.
Niet bewaren boven de 25 graden Celcius.
Bewaren in de originele verpakking.

EAN(s): 8711218015282

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
815260
EAN-code
8711218015282
Inhoud
30gram
RVG registratienummer
15483

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95