Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Incontinentie van Tena

Incontinentie voor urine betekent dat er sprake is van onbeheersbaar en ongewild plassen. Je kunt de urine niet ophouden. Deze aandoening kan voorkomen bij zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden.
Lees meer
Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
2 artikelen

Wat is incontinentie?

Incontinentie voor urine betekent dat er sprake is van onbeheersbaar en ongewild plassen. Je kunt de urine niet ophouden. Dit probleem doet zich niet alleen voor bij kleine kinderen die nog niet zindelijk zijn. Deze aandoening kan voorkomen bij zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden. 

De meest voorkomende vormen van urineverlies zijn: Urineverlies bij inspanning, zoals hoesten, niezen, lachen, bukken, tillen, traplopen, rennen of springen. Urineverlies bij aandrang: u voelt ineens sterke aandrang om te plassen en kunt de plas niet ophouden tot het toilet. Belangrijke soorten incontinentiemateriaal zijn: onderleggers, matrasbeschermers, inlegkruisjes, plastic incontinentiebroekjes, etc. 

Incontinentiemateriaal

Er bestaan verschillende materiaal om te helpen bij incontinentie. Zo hebben wij allerlei soorten incontinentieverbanden en plastic broekjes met verschillende absorptieniveaus.   

Ook hebben wij de plastic incontinentiebroekjes voor zowel mannen als vrouwen. Dit broekje voelt aan als een gewone, comfortabele onderbroek terwijl het absorbeert. Ideaal voor mannen en vrouwen die kiezen voor zekerheid en discretie. Let op: eenmalig te gebruiken. Bij ons te verkrijgen in verschillende soorten en maten! 

Urineverlies in de nacht

Voor de mensen die ´s nachts last hebben van urineverlies bestaat er incontinentiemateriaal speciaal voor in de nacht. Zo is er de Tena Bed Onderlegger Incontinentie Plus 60x90cm wat extra bescherming biedt tegen vocht op het matras. De onderleggers hebben een absorberende kern en een waterdichte onderzijde.