Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Syoss Fiberspray Thicker Hair Ultra Thickness

Instructies & waarschuwingen
  • Ontvlambare stof | Er is sprake van stoffen die snel vlam vatten.

Productomschrijving

Syoss Thicker Hair Fiberspray 150 mlSyoss Thicker Hair fiberspray laat je haar tot 30% dikker aanvoelen. De fiberspray is speciaal ontwikkeld om volume te geven aan het haar. Het maakt haar zichtbaar dikker en voller!

Bij SYOSS geloven we dat iedereen elke dag salon-achtig mooi haar verdient. De op de salon geïnspireerde “THICKER HAIR”-lijn van SYOSS, ontwikkeld in samenwerking met en getest door kappers, zorgt ervoor dat je haar er zichtbaar dikker en voller uitziet. Syoss Thicker Hair fiberspray laat je haar tot 30% dikker aanvoelen. De fiberspray is speciaal ontwikkeld om volume te geven aan het haar. Het maakt haar zichtbaar dikker en voller met de speciale fiber technologie!

- Revolutionaire fiber technologie
- Tot 30% verdikkingseffect
- Geeft volume en voller aanvoelend haar

Schud de spuitbus goed voor elk gebruik, en tussen de sprays door. Aanbrengen op droog haar, spray tussen de haarlagen in op de aanzet en lengtes van het haar. Reinig de spuitmond, in geval van verstopping, onder warm water en droog het daarna zorgvuldig af.- Revolutionaire fiber technologie
- Tot 30% verdikkingseffect
- Geeft volume en voller aanvoelend haarSchud de spuitbus goed voor elk gebruik, en tussen de sprays door. Aanbrengen op droog haar, spray tussen de haarlagen in op de aanzet en lengtes van het haar. Reinig de spuitmond, in geval van verstopping, onder warm water en droog het daarna zorgvuldig af.

EAN(s): 5410091751531

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
913591
EAN-code
5410091751531
Inhoud
150ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95