Skip to content
Al meer dan 20 jaar dé online drogist van Nederland !

Sun Vaatwaspoeder Voordeelverpakking

Productomschrijving

Een perfect schone vaat met de Sun vaatwasproducten. Sun Vaatwasmiddel - 3 kg - Vaatwaspoeder verwijdert hardnekkige vlekken en zorgt voor een uitstekend schone vaat.

u0095 Goed voor 90 wasbeurten
u0095 Zonder fosfaat
u0095 Gebruik dit product in combinatie met Sun Zout en Sun Spoelglans
u0095
u0095
u0095

Ook beschikbaar in tabletvorm

Gebruiksinformatie Sun Vaatwaspoeder verwijdert hardnekkige vlekken en zorgt voor een uitstekend schone vaat.
u0095 Goed voor 90 wasbeurten
u0095 Zonder fosfaat
u0095 Gebruik dit product in combinatie met Sun Zout en Sun Spoelglansu0095Doe het vaatwasmiddel (tablet of poeder) in het vaatwasmiddelreservoir en sluit het deksel.
u0095Voeg indien nodig spoelglansmiddel en zout toe in de daarvoor bestemde reservoirs.
u0095Als u erg hard water heeft (>35u00b0fH), adviseren we zout volgens de instructies van uw vaatwasser te gebruiken.


Veelgestelde vragen over

1. IS VOORSPOELEN NODIG?
Veel mensen spoelen hun vaat af voordat ze die in de vaatwasser stoppen. Dit is echter onnodig. Door het voorspoelen van de vaat wordt er een flinke hoeveelheid warm water onnodig verbruikt. Dit heeft niet alleen negatieve gevolgen voor uw energiefactuur, maar ook voor het milieu.

2. KAN IK MIJN POTTEN EN PANNEN IN DE VAATWASSER ZETTEN?
u0095 Alle potten en pannen mogen in de vaatwasser, tenzij anders vermeld door de producent. Enkel vaat vervaardigd uit koper mag niet in de vaatwasser.
u0095 Let er ook op dat potten en/of pannen die vervaardigd zijn uit verschillende metalen elkaar niet raken. Dit kan namelijk contacterosie veroorzaken, waardoor het metaal verkleurt.
u0095 Daarnaast is het aan te raden om vaat vervaardigd uit aluminium (zoals roosters van de afzuigkap) met de hand af te wassen. Het vaatwasprogramma verzwakt het materiaal niet, maar door oxidatie zou het aluminium wel kunnen verkleuren.

3. HOE VERMIJD IK WITTE STREPEN OF PUNTJES OP MIJN GLAZEN?
Witte strepen of puntjes worden veroorzaakt door een teveel aan kalk in het water. Zorg er daarom voor dat u het zoutreservoir van uw vaatwasser goed afstelt in verhouding tot de hardheid van het water in uw regio (info i.v.m. waterhardheid in uw regio kunt u verkrijgen bij uw watermaatschappij).

4. HOE ONDERHOUD IK MIJN VAATWASMACHINE?
Om de levensduur van uw vaatwasmachine te verlengen, is het belangrijk de machine zelf ook regelmatig een reinigingsbeurt te geven. Hiervoor gebruikt u 1 keer per maand de Sun Machinereiniger. Doe u00e9u00e9n zakje Sun machine reiniger in uw machine en laat deze leeg draaien. Na afloop zal alle vet- en kalkaanslag uit uw machine zijn verwijderd.

Ook raden we u aan regelmatig de filter leeg te maken en de gaatjes in de sproeiarmen vrij te maken.
Waarschuwingen
Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: Een arts raadplegen. EAN(s): 8711600694026