Skip to content
Al meer dan 20 jaar dé online drogist van Nederland !

Springfield Diaflvon Soja Isoflavon 40 Mg

Productomschrijving

Diaflavon is afkomstig van sojakiemen u00c2u00a0met het hoogst mogelijke aantal natuurlijke isoflavonen en is rijk aan daidzeu00c3u00afne. Diaflavon is afkomstig van sojakiemen  met het hoogst mogelijke aantal natuurlijke isoflavonen en is rijk aan daidzeïne. Ook is het een rijke bron van bioactieve phytonutrienten die synergetisch werken met de isoflavonen.

Samenstelling  per capsule

Sojakiemextract 100 mg

Voedingswaarde per capsule:

40 mg isoflavonen met

15 mg daidzeïne,

9 mg glycetein,

3 mg genisteïne.

Ingredienten

Sojakiemextract, Stabilisator (capsule: hydroxypropylmethyl-cellulose), Vulstof (alfalfa), Antiklontermiddel (rijstextract, rijstconcentraat).

 

Allergeneninformatie

Bevat soja

 

Gebruik

2 x per dag 1 capsule bij voorkeur na een maaltijd.

 

Bewaren op een koele, droge plaats

 

Fabrikant

Springfield Nutraceuticals BV

Simon Stevinstraat 15

3261 MG Oud/Beijerland

 

Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. EAN(s): 8715216277031