Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Seven Days Anti Transpirant

Productomschrijving

Voorkomt onaangename zweetlucht en zweetvorming. Seven Days Anti-Transpirant werkt tot 7 dagen! Voorkomt onaangename zweetlucht en zweetvorming
Seven Days is het meest effectieve anti-zweet middel. Seven Days is in het bijzonder ontwikkeld voor de oksels, maar kan door de unieke samenstelling ook op andere lichaamsdelen (bv. handen, voeten) worden gebruikt. De doeltreffendheid en de verdraagzaamheid voor de huid van Seven Days is dermatologisch getest en bewezen.

Seven Days:

- Tot 7 dagen geen zweet
- Gebruik indien gewenst uw eigen deodorant
- Voor oksels, maar bv. ook voeten en handen
- Bevat geen parfum, alcohol, kleurstoffen
- Voor hem en voor haar
- Zéér zuinig in gebruik: tot een jaar met 1 Seven Days roller! Gebruik:
Smeer Seven Days voor het slapen gaan dun en doelgericht op de schone en droge plekken op de huid. Dit herhaalt u tot 3 keer met telkens een dag pauze. Een voorbeeld:
Eerste toepassing:
Maandag toepassing
Dinsdag pauze
Woensdag toepassing
Donderdag pauze
Vrijdag toepassing Vervolgens gebruikt u Seven Days pas weer wanneer er een verhoogde productie van zweet ontstaat. Dit is afhankelijk van uw huidtype en de graad van zweetproductie. Gewoon weer voor het slapen gaan gebruiken. De frequentie van gebruik wordt steeds lager, zodat u zeer lang gebruik kunt maken van Seven Days en geen last meer hebt van overmatig zweten en zweetlucht.

Dermatologisch getest en bewezen
Bij 65% van alle geteste personen kon nog op de 7de dag van de laatste toepassing een reductie van het okselzweet met 46% bewezen worden. En dat na een 30 minuten durende sport belastingstest. Dat bewijst een studie van het Instituut Dermatest, Münster, Duitsland. De anti-transpirant seven days is door deze unieke langdurige werking uiterst effectief en zuinig in gebruik: de 50ml big ball roller houdt zich bij een normaal gebruik tot een jaar. Voor een leven zonder okselzweet
De anti-transpirant seven days beschermt betrouwbaar en is onbezorgd in het gebruik. Voor veel van onze klanten begon na het gebruik van de anti-transpirant seven days een nieuw, onbezorgd leven. Profiteert ook u van de betrouwbare werking van de anti-transpirant en geniet van een nieuw levensgevoel met meer zelfvertrouwen. Ingredienten: Aqua, Aluminium chloride, Hydroxyethylcellulose, Glycerol. Bevat geen alcohol, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, parfum. Nuttige informatie:
Seven Days kan niet alleen onder de oksels worden gebruikt, maar ook op andere lichaamsdelen zoals handen en voeten.
Seven Days werkt aanzienlijk beter onder de oksels wanneer het lichaamshaar verwijderd wordt, omdat de huid daardoor toegankelijker wordt.
Belangrijk: tussen het verwijderen van het haar en het gebruik van Seven Days dient 24 uur te liggen. Op de ochtend na de toepassing kunt u normaal douchen en, indien gewenst, uw gebruikelijk deodorant gebruiken. Waarschuwing
Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Niet aanbrengen op open huid. Niet in contact laten komen met ogen, mond en slijmhuid. Buiten bereik van kinderen houden. Licht ontvlambaar. Lees voor gebruik de bijsluiter

EAN(s): 4260190160007

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
4260190160007
EAN-code
4260190160007
Inhoud
50ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99