Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Sensodyne Tandpasta repair & protect whitening (75ml)

Productomschrijving

Sensodyne is de 1e keus tandpasta van tandartsen en No.1 merk tandpasta van Nederland*.

Sensodyne Repair & Protect Deep Repair Whitening dagelijkse tandpasta helpt de kwetsbare plekken van de tand te herstellen en te beschermen. Het is klinisch bewezen dat de unieke NovaMin formule van de tandpasta verlichting geeft bij pijnlijke gevoeligheid. Sensodyne Repair & Protect Deep Repair Whitening dagelijkse tandpasta bevat fluoride om de tanden te helpen versterken. De vernieuwde Sensodyne Repair & Protect Deep Repair Whitening dagelijke tandpasta vormt een harde laag op de kwetsbare plekken van de gevoelige tanden om te helpen bij herstel. Daarnaast helpt Sensodyne Repair & Protect Deep Repair Whitening tandpasta de natuurlijke witheid van je tanden te herstellen.

Gevoeligheid kan een indicatie zijn dat je tanden kwetsbaar zijn, omdat tandbeen bloot komt te liggen als gevolg van glazuurverlies of terugtrekkend tandvlees. Indien blootgesteld tandbeen in contact komt met hete, koude, zoete of zure etenswaren of dranken, of zelfs een tandenborstel met tandpasta, kan de onderliggende zenuw een scherpe prikkel afgeven. Tandbeen dat beschermd wordt door tandglazuur of tandvlees, kan bloot komen te liggen door te hard poetsen, tandenknarsen en/of tanderosie.

Gebruik Sensodyne Sensodyne Repair & Protect Deep Repair Whitening als dagelijkse tandpasta:

  • Unieke NovaMin formule van de tandpasta zorgt voor krachtiger herstel**.
  • De tandpasta verwijdert tandplak bij 2 x daags poetsen en bevat fluoride dat helpt beschermen tegen cariës.
  • De tandpasta helpt de natuurlijke witheid van je tanden te herstellen.


Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing van de tandpasta.

*Nielsen Waarde MAT P13 2020

**Vormt een beschermende laag op de kwetsbare plekken van de gevoelige tanden bij tweemaal daags poetsen met Sensodyne tandpasta.

Overige informatie over dit product

Merk
Sensodyne
Artikelnummer
943795
EAN-code
05054563097958
Inhoud
75ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95