Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Schwarzkopf Junior Hairspray Sterk

Productomschrijving

Schwarzkopf Junior Hairspray Strong is een verzorgende haarspray die uw haar langdurig, tot wel 48h, perfect in model houdt! De speciale hold & care formule beschermt uw haar tegen uitdroging, laat het niet plakkerig aanvoelen en geeft een natuurlijke, gezonde glans. De spray is voorzien van een micro-verstuiver wat voor een ultrafijne verstuiving zorgt en hierdoor beter en gelijkmatiger over het haar verdeelt wordt. Dit maakt de haarspray eenvoudiger uit het haar te borstelen.

Schwarzkopf Junior Hairspray Strong:
- houdt het haar langdurig in model;
- laat geen plakkerig gevoel achter;
- geeft het haar een natuurlijke, gezonde glans;
- gemakkelijk aan te brengen dankzij de micro-fijne verstuiving;
- is goed uit te borstelen.

Hoe te gebruiken?
Fixeren: op circa 30 cm afstand gelijkmatig over het haar sprayen. Stylen: afzonderlijke lokken vanaf de haaraanzet spray en met de vingers, kam of borstel in model brengen.

Gevaar. Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk kan openbarsten bij verhitting. Verwijderd houden warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven de 50°C. Buiten bereik van kinderen houden. Alleen gebruiken in goed geventileerde ruimtes. Niet inademen.

EAN(s): 5410091748067

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
933049
EAN-code
5410091748067
Merk
Schwarzkopf

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95