Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Schwarzkopf Blonde C1 Anti Yellow Spray

100ml
Adviesprijs € 8.99 € 5.89
34% korting
Instructies & waarschuwingen
  • Ontvlambare stof | Er is sprake van stoffen die snel vlam vatten.

Productomschrijving

Slimme blondjes blonderen met oliën met Schwarzkopf Blonde.

Ontdek het blonderen met oliën met Schwarzkopf Blonde. De oplichtende olie booster licht het haar mooier dan ooit op en geeft tegelijkertijd de best denkbare verzorging en glans. Het subtiel blonde effect van de zon boots je feilloos na met blondspray, die je haar geleidelijk 1 tot 2 tinten lichter maakt. Gebruik- Leg een handdoek om de schouders en borstel het haar goed uit. - Voor gebruik de droogshampoo goed schudden. - Verdeel het haar in haarstrengen en spray vanaf ongeveer 20 cm afstand - Laat de droogshampoo even inwerken en masseer het daarna in met een handdoek. - Borstel het haar vervolgens goed uit. Mogelijke poederresten kunt u verwijderen met behulp van een föhn.
Waarschuwing
Gevaar. Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C. Buiten bereik van kinderen houden. Voor gebruik het etiket lezen. Alleen gebruiken in goed geventileerde ruimtes. Niet in de ogen spuiten.

EAN(s): 7332531075169

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
227745
EAN-code
7332531075169
Inhoud
100ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99