Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Roxasect Tegen Muggen Spray

Instructies & waarschuwingen
  • Lange termijn gezondheidsgevaarlijk | Kan de vruchtbaarheid of het ongeboren kind schaden, kan kanker, allergieën of astmasymptomen veroorzaken of organen beschadigen.
  • Ontvlambare stof | Er is sprake van stoffen die snel vlam vatten.

Productomschrijving

Ben jij helemaal klaar met die ongedierte in je huis? Met Roxasect pak je deze kleine beestjes effectief aan. Algemeen
De werkzame stof is natuurlijke pyrethrine. De stof wordt fijn door de ruimte verdeeld en blijft in de lucht zweven. Als het insect er doorheen vliegt en de stof inademt treedt er eerst een prikkeling van het zenuwstelsel op. Daarna volgt een verlamming waardoor het insect doodgaat.   Hoe te gebruiken?
Spuit vanuit het midden van de ruimte in elke bovenhoek niet langer dan ongeveer 1 seconde per 10 m3. Voor de behandeling moeten ramen en deuren gesloten worden. Na de behandeling de ruimte altijd 10 minuten gesloten houden en daarna goed luchten.   Waarschuwing
Niet rechtstreeks op meubilair, voorwerpen en wanden richten, maar in ieder geval minimaal 60 cm afstand houden. Bijzondere gevaren Zeer licht ontvlambare aerosol. Giftig voor in water levende organismen, met langdurige gevolgen. Bevat pyrethrinen. Kan een allergische reactie veroorzaken.   Overige waarschuwingen Buiten bereik van kinderen bewaren. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, open vuur en andere ontstekingsbronnen.  Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten.  Houder onder druk, ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Spuitnevel niet inademen. Contact met de ogen, de huid of kleding vermijden. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken.  Na het werken met dit product handen grondig wassen. Inhoud/verpakking afvoeren naar inzamelpunt van gevaarlijk of bijzonder afval. EAN(s): 8711744032647 / 8711744034238

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
188867
EAN-code
8711744032647
EAN-code
8711744034238
Inhoud
300ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99
Bekijk meer van