Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Roxasect Spray Kruipende Insecten En Wespen

Instructies & waarschuwingen
  • Lange termijn gezondheidsgevaarlijk | Kan de vruchtbaarheid of het ongeboren kind schaden, kan kanker, allergieën of astmasymptomen veroorzaken of organen beschadigen.
  • Ontvlambare stof | Er is sprake van stoffen die snel vlam vatten.

Productomschrijving

Ben jij helemaal klaar met die ongedierte in je huis? Met Roxasect pak je deze kleine beestjes effectief aan. Toepassing: tegen kruipende insecten (zoals kakkerlakken en vlooien) en wespen. Samenstelling: Werkzame stoffen: Permethrin 0,25% en Tetramethrin 0,05%. Dit zijn beiden een contactgif. Deze giftige stoffen verstoren de overdracht van de impuls in de zenuw van het insect waardoor het insect doodgaat. Gebruiksaanwijzing: Bij kruipende insecten (zoals kakkerlakken en vlooien): Het is belangrijk om met behulp van het slangetje van de spuitdop alle schuilplaatsen, ook achter en onder kasten, te behandelen. Bij de behandeling tegen vlooien en vlooienlarven moet eerst de te behandelen plek grondig gestofzuigd worden. Daarna kan er op een afstand van ± 20 cm zonder slangetje gelijkmatig met een zwaaiende beweging gespoten worden. Bij wespen: Bij de bestrijding van wespen is het belangrijk om met name in de nestingangen en het binnenste van het nest langdurig te spuiten. Deze behandeling dient overigens bij voorkeur ‘s avonds uitgevoerd te worden, als de wespen zich in het nest bevinden. Bijzonderheden: De spuitbus heeft een nawerking van 4 tot 6 weken. Niet spuiten op gepolitoerde oppervlakken. Niet toepassen op plaatsen waar kinderen tussen 0-4 jaar kunnen komen. Niet gebruiken bij Niet toepassen op plaatsen waar voeding wordt bereid en in apparaten voor de bereiding van voedsel. Niet toepassen op oppervlakken (zoals gehard vloeren of aanrechtbladen) die schoongemaakt worden met water dat (in)direct geloosd wordt op het oppervlaktewater, om in het water levende organismen te beschermen. Bijzondere gevaren Zeer licht ontvlambare aerosol. Giftig voor in water levende organismen, met langdurige gevolgen. Bevat pyrethrinen. Kan een allergische reactie veroorzaken. Overige waarschuwingen Buiten bereik van kinderen bewaren. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Houder onder druk, ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Spuitnevel niet inademen. Contact met de ogen, de huid of kleding vermijden. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Na het werken met dit product handen grondig wassen. Inhoud/verpakking afvoeren naar inzamelpunt van gevaarlijk of bijzonder afval.

EAN(s): 8711744024789 / 8711744032661

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
882871
EAN-code
8711744024789
Merk
Roxasect
EAN-code
8711744032661
Inhoud
400ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95