Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Roxasect Anti-mug Stekker

Instructies & waarschuwingen
  • Gevaarlijk voor het aquatisch milieu | Giftig voor in het water levende organismen.
  • Lange termijn gezondheidsgevaarlijk | Kan de vruchtbaarheid of het ongeboren kind schaden, kan kanker, allergieën of astmasymptomen veroorzaken of organen beschadigen.

Productomschrijving

Ben jij helemaal klaar met die ongedierte in je huis? Met Roxasect pak je deze kleine beestjes effectief aan. Houd muggen op afstand met deze stekker. Je sluit de Roxasect Anti-Mug Stekker aan op het stopcontact. De verstuiver verspreidt de hele nacht een citronellageur. Bijzondere gevaren Kan dodelijk zijn als de gif bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Herhaalde blootstelling kan een droge of gebarsten huid veroorzaken. Overige waarschuwingen Na inslikken: onmidddellijk een arts raadplegen (die eventueel contact kan opnemen met het Nationaal Vergiftigingen Informatie Centrum). GEEN BRAKEN opwekken. Bij het inwinnen van medisch advies de verpakking/etiket ter beschikking houden. Achter slot bewaren. Overige informatie Voorkom lozing in het milieu. Inhoud/verpakking afvoeren naar inzamelpunt voor gevaarlijk of bijzonder afval. Niet gebruiken in kleine ruimten. Niet gebruiken in keukens of ruimten waar vloeistof wordt bereid en andere opslagruimten, om besmetting van voedsel te voorkomen. Raak de stekker niet aan tijdens gebruik. Raak ook de lont niet aan. Dek de stekker niet af. Was de handen na het hanteren van het product. Breng de verdamper niet in contact met stoffen, papier of brandbare materialen. De stekker mag alleen worden gebruikt in combinatie met een anti-mug stekker navulflacon van Roxasect. Gebruik in combinatie met andere stoffen kan tot brand of vrijkomen van giftige stoffen leiden.

EAN(s): 8711744034832

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
887400
EAN-code
8711744034832
Merk
Roxasect
Inhoud
Per stuk

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95