Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Roxasect Mottencassette (2st)

Instructies & waarschuwingen
  • Lange termijn gezondheidsgevaarlijk | Kan de vruchtbaarheid of het ongeboren kind schaden, kan kanker, allergieën of astmasymptomen veroorzaken of organen beschadigen.
  • Past door brievenbus | U hoeft niet thuis te zijn bij bezorging.

Productomschrijving

Suikervrij

Je kindje kan veel last hebben van doorkomende tandjes. De pijn wordt veroorzaakt door de druk die de tandjes uitoefenen op binnenzijde van het tandvlees. Hoe verder de tand komt, hoe erger de pijn. Zodra de tand is doorgekomen, verdwijnt de pijn ook weer. Dentinox® suikervrij is een bekend middel om de pijn bij doorkomende tandjes te helpen verminderen. Dentinox bevat een pijnstillende stof lidocaïne en werkt alleen waar de pijn zit.

Geneesmiddel RVG 03717 AV

Samenstelling : Werkzaam bestanddeel: 3,8 mg lidocaïnehydrochloride per ml. Hulpstoffen: Kamille-tinctuur (bevat onder andere ethanol), macrogollaurylether, sorbitoloplossing (niet-kristalliseerbaar) (E420) , glycerol 85% (E422), polyvidon (E1201), polysorbaat 20 (E432), saccharinenatrium (E954), levomenthol, xylitol (E967) en gezuiverd water.

Gebruik : Maximaal 4 maal per dag steeds 2 à 3 druppels met vinger of wattenstokje aangebrengen op de pijnlijke plaatsen van het tandvlees. De eerste 45 minuten na gebruik uw kind niet laten eten of drinken. Worden de klacht na 14 dagen niet minder, of wordt het zelfs erger? Neem dan contact op met de arts.

Let op! Niet gebruiken bij infecties, zweren en verwondingen in de mond.

Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Niet bewaren boven de 25 graden Celcius. Bewaren in de originele verpakking.

Lees voor gebruik de bijsluiter

Vergunninghouder: Vemedia B.V. Verrijn Stuartweg 60 1112 AX Diemen

Dentinox suikervrij is geschikt voor baby's bij wie de eerste tandjes doorkomen. Het doorkomen van de tandjes kan gepaard gaan met pijn. Met Dentinox kun je de pijn verminderen. Deze suikervrije druppeltjes bevatten de pijnstillende stof lidocaïne, die snel zijn werk doet en plaatselijk werkt. Dus alleen waar de pijn zit.

Gebruik:

Gebruiksaanwijzing: Hoogstens 4 maal per dag steeds 2 à 3 druppels met een wattenstaafje aanbrengen op de pijnlijke plaatsen van het tandvlees. Niet gebruiken bij infecties, zweren en verwondingen in de mond of bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Geneesmiddel. Lees voor het kopen de bijsluiter


Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Overige informatie over dit product

Merk
Roxasect
Artikelnummer
618865
EAN-code
8711744034863
EAN-code
8711744034863
Inhoud
2st
Verboden België
Ja

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95