Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Robijn Wasverzachter orchidee & bosbes (750ml)

Instructies & waarschuwingen
  • Iriterend, sensibiliserend en schadelijk | Kan allergische huidreactie of ernstige oogirritatie veroorzaken; kan schadelijk zijn bij inslikken of inademen; kan schadelijk zijn voor het milieu.

Productomschrijving

  • Robijn Creations wasverzachter voor een intense geurbeleving
  • Wasverzachter met heerlijk parfum van paarse orchidee en bosbessen
  • Voor een heerlijk zachte was
  • Robijn wasverzachter beschermt je kleding tegen slijtage
  • Kleding wordt makkelijker strijkbaar en droogt sneller
  • Gebruik voor een optimaal resultaat ook Robijn wasmiddel

Ingredienten : 5-15%: Kationogene oppervlakte-active stoffen. <5%: Parfum, Alpha-Isomethyl lonone, Benzyl Benzoate, Coumarin, Limonene, Linalool, DMDM Hydantoin, Potassium sorbate.


Robijn Creations Paarse Orchidee & Bosbessen wasverzachter is een heerlijk frisse wasverzachter, goed voor wel 30 wasbeurten. Er is bijna niets zo lekker als pas gewassen kleding die je huis vult met een heerlijke frisse geur. Deze wasverzachter bevat de rijke, mysterieuze geur van paarse orchidee gecombineerd met het prikkelende, frisse aroma van bosbessen. Het heerlijke parfum is ontworpen door parfumexperts en zorgt voor een nog langer durende frisheid van je wasgoed. Robijn Creations wasverzachter bevat zelfs 100% meer parfum in elke druppel. Zo ruikt heel het huis na het wassen heerlijk fris. Je wasgoed wordt niet alleen zacht van Robijn Creations wasverzachter, maar het zorgt ook voor een speciale beschermlaag rondom de vezels van de stof. Hierdoor ontstaat er minder wrijving tussen de vezels van je kleding. De kleding behoudt zijn kwaliteit doordat het minder snel slijt en de pasvorm en kleuren worden behouden. Dankzij Robijn wasverzachter is je kleding bovendien makkelijker strijkbaar en droogt het sneller. Gebruik Robijn Creations Paarse Orchidee & Bosbessen wasverzachter in combinatie met Robijn wasmiddel voor een optimaal resultaat.


Laten we proberen meer te genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan je voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van producten. Wasmiddelen die kleuren lang mooi houden en wasverzachters met heerlijke geuren. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van je pas gewassen jeans of als je onder de lakens kruipt die gewassen zijn met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is al jaren "Wat mooi is, moet mooi blijven". Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft en bovendien heerlijk ruikt.


Overige informatie over dit product

Merk
Robijn
Artikelnummer
900302
EAN-code
08712561504379
Inhoud
750ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95