Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Robijn Wasverzachter jasmijn & sandelhout (750ml)

Productomschrijving

Robijn Classics Jasmijn & Sandelhout wasverzachter houdt je was heerlijk zacht en fris met een langdurige geursensatie.
• Robijn Jasmijn & Sandelhout wasverzachter geeft een intense geurbeleving
• Deze Robijn Classics wasverzachter beschermt tegen onaangename geurtjes
• Voor een heerlijk frisse en zachte was met een langdurige geursensatie
• Beschermt je kleding tegen slijtage
• Deze Robijn wasverzachter is goed voor 30 wasbeurten
• Gebruik voor het beste resultaat ook Robijn Jasmijn & Sandelhout wasmiddel
Laat je verrassen door de heerlijke frisse geur van Robijn Classics Jasmijn & Sandelhout wasverzachter. Robijn heeft de geur van deze Classics wasverzachter verbeterd zodat je kunt genieten van een zachte was en een nóg betere geurervaring. De wasverzachter combineert de unieke geur van jamsijn en sandelhout met de zachtheid die je van Robijn wasverzachters kent. Het parfum van deze wasverzachter is ontworpen door parfumexperts en zorgt voor een nog langer durende frisheid van je wasgoed. Robijn wasverzachter bevat zelfs 100% meer parfum in elke druppel. Zo ruikt het hele huis na het wassen heerlijk fris. De wasverzachter zorgt ook voor een speciale beschermlaag rondom de vezels van de stof. Dit zorgt ervoor dat er minder wrijving ontstaat tussen de vezels, met als gevolg dat je kleding zijn kwaliteit behoudt doordat het minder snel slijt en zijn pasvorm en kleuren behoudt. Daarnaast is je kleding makkelijker strijkbaar door de wasverzachter en droogt het sneller. Combineer met het bijbehorende Robijn Jasmijn & Sandelhout wasmiddel om zo lang mogelijk te genieten van alle stralende kleuren en heerlijke geuren in je kast.
Laten we proberen meer te genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan je voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Met Robijn kun je van dit soort momenten genieten. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van de producten. Wasverzachters met heerlijke geuren, en wasmiddelen die kleuren lang mooi houden. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je tussen de lakens stapt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is al jaren Wat mooi is, moet mooi blijven. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt.

Overige informatie over dit product

Merk
Robijn
Artikelnummer
DN3898
EAN-code
08720181132490
Inhoud
750ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95