Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Robijn Wasmiddel vloeibaar color (3000ml)

Productomschrijving

Robijn Color Vloeibaar Wasmiddel voor alle bonte en gekleurde was wast schoon en fris en is verrijkt met CareSerum.
• Robijn Color Vloeibaar Wasmiddel voor alle bonte en gekleurde was
• Robijn Color wasmiddel bevat een unieke formule met CareSerum
• Robijn houdt je was lang fris en mooi
• Robijn Color Vloeibaar Wasmiddel is goed voor 60 wasbeurten
• Handige fles van gerecycled plastic voor een duurzamere manier van wassen
• Ook beschikbaar in geconcentreerd wasmiddel
Robijn Color Vloeibaar Wasmiddel bevat CareSerum, een unieke formule die speciaal is ontwikkeld voor de bonte en gekleurde was. Het wasmiddel bevat bovendien een heerlijk frisse geur. Deze fles vloeibaar wasmiddel is goed voor 60 wasbeurten. En de fles is gemaakt van gerecycled plastic, zodat je bijdraagt aan een duurzamere manier van wassen.
Laten we proberen meer te genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan je voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Met Robijn kun je van dit soort momenten genieten. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van de producten. Wasverzachters met heerlijke geuren, en wasmiddelen die kleuren lang mooi houden. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je tussen de lakens stapt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter.
Robijn heeft wasmiddelen voor bonte en gekleurde was, maar ook voor donkere, witte en fijne was. Robijn Passiebloem & Bergamot wasverzachter is een perfecte geurmatch met Robijn Color Vloeibaar Wasmiddel. Combineer met de bijbehorende wasverzachter om zo lang mogelijk te genieten van alle stralende kleuren en heerlijke geuren in je kast. Het motto van Robijn is al jaren Wat mooi is, moet mooi blijven. Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft, en bovendien heerlijk ruikt. Let op: voor het meest frisse resultaat stop je de machine niet te vol.

Overige informatie over dit product

Merk
Robijn
Artikelnummer
DN3895
EAN-code
08720181103100
Inhoud
3000ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95