Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Robijn Wasverzachter Orange Rush 30 Wasbeurten

Instructies & waarschuwingen
  • Iriterend, sensibiliserend en schadelijk | Kan allergische huidreactie of ernstige oogirritatie veroorzaken; kan schadelijk zijn bij inslikken of inademen; kan schadelijk zijn voor het milieu.

Productomschrijving

Robijn Orange Rush - 30 wasbeurten - Wasverzachter houdt je kleding langer fris.

• Langdurige frisheid.
• Beschermt je kleding tegen slijtage.
• Gebruik voor een optimaal resultaat ook Robijn wasmiddel.
• Goed voor 30 wasbeurten.
• Bevat een heerlijk geur.
• Voor heerlijk, zachte kleding.

Voor een optimale geur en een extra zacht resultaat gebruik je de Robijn Orange Rush wasverzachter. Met deze unieke wasverzachter geniet je van een heerlijke, geur en de zachtheid die je van de Robijn wasverzachters kent. De Robijn Orange Rush wasverzachter is nu ook verrijkt met de langer fris formule. Dit is een unieke technologie die je kleding langer fris houdt doordat bij elke beweging een beetje parfum vrijkomt. Dit zorgt voor een heerlijk zonnige geur, bijna de hele dag door. Je was ruikt door de wasverzachter van Robijn niet alleen heel lekker, maar het zorgt ook voor een speciale beschermlaag rondom de vezels van de stof. Dit zorgt ervoor dat er minder wrijving ontstaat tussen de vezels, met als gevolg dat je kleding zijn kwaliteit behoudt doordat het minder snel slijt en zijn pasvorm en kleuren behoudt. Daarnaast is je kleding makkelijker strijkbaar door de wasverzachter en droogt het sneller. Voor een optimaal fris-effect is het belangrijk om altijd de juiste dosering te gebruiken. Volg de instructies op de achterkant van het etiket goed op. Voor een heerlijke geur en voor die ultieme, zachte beleving gebruik je Robijn wasverzachter. Want wat mooi is, moet mooi blijven.

Gebruiksinformatie • Volg altijd de instructies op de achterkant van het etiket. • Gebruik de juiste dosering. • Doe het wasmiddel altijd in het bakje voor wasmiddelen in de wasmachine. • Verdun nooit met water en bewaar het product op kamertemperatuur. • Bewaar het product niet in direct zonlicht.
Niet direct op wasgoed gieten. Bewaren op kamertemperatuur. Doseer direct in de lade van je wasmachine

Veelgestelde vragen:

1. Hoe voorkom ik beschadiging van mijn kleding?
Sluit alle ritsjes, haakjes en knoopjes voordat je was de wasmachine de wasmachine ingaat. Zo voorkom je dat je kleding beschadigd raakt en zijn kwaliteit verliest. Je kunt kwetsbare kleding ook in een kussensloop wikkelen voordat het de was ingaat. Voor bijvoorbeeld badkleding of ondergoed kun je een speciaal netje gebruiken om ook deze kleding goed te beschermen tegen eventuele beschadigingen.

2. Er zit een wasbol op mijn wasmiddel. Moet ik deze per se gebruiken?
Het wordt aangeraden om altijd een wasbol te gebruiken, omdat je hierdoor altijd de juiste dosering bij de hand hebt.

WAARSCHUWING Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: Een arts raadplegen.

EAN(s): 8710908364143

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
dr2623
EAN-code
8710908364143
Merk
Robijn
Inhoud
750ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95