Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Robijn Waspoeder Fleur En Fijn 10 Wasjes

Instructies & waarschuwingen
  • Iriterend, sensibiliserend en schadelijk | Kan allergische huidreactie of ernstige oogirritatie veroorzaken; kan schadelijk zijn bij inslikken of inademen; kan schadelijk zijn voor het milieu.

Productomschrijving

Want wat mooi is, moet mooi blijven. Robijn Fleur & Fijn - 10 wasbeurten - Waspoeder is speciaal ontwikkeld om de fijne en gekleurde was te beschermen en kleuren stralend te houden.

u0095 Zorgt voor een goede bescherming van de kwetsbare vezels.
u0095 Goed voor 10 wasbeurten.
u0095 Stralende kleuren voor de fijne was.
u0095 Frisse en bloemige geur.
u0095 Ook geschikt voor de handwas.
u0095 Ook beschikbaar in geconcentreerd vloeibaar wasmiddel.

Robijn Fleur & Fijn Waspoeder is speciaal ontwikkeld om de fijne en gekleurde was te beschermen en kleuren stralend te houden. Robijn Fleur & Fijn is uitermate geschikt voor het wassen van kwetsbare kleding. Deze verpakking is goed voor 10 wasbeurten. Er is bijna niets zo lekker als pas gewassen kleding die je huis vult met een heerlijke frisse geur. Robijn Fleur & Fijn Waspoeder bevat niet alleen de beste geavanceerde waskracht, maar ook een heerlijk parfum en de bescherming die je van Robijn gewend bent. Robijn Fleur & Fijn Waspoeder is ook nog eens erg handig, want je kunt het wasmiddel zelf doseren naargelang hoe vol de machine zit. Dit waspoeder is daarnaast ook zeer geschikt voor de handwas. Bij wasgoed gemaakt van fijnere stoffen is een goede bescherming van de kwetsbare vezels van belang. Robijn heeft speciaal daarvoor Fleur & Fijn Waspoeder ontwikkeld om de fijne en gekleurde was te beschermen en kleuren langdurig stralend te houden. Robijn Fleur & Fijn is volkomen veilig voor uw kleuren en stoffen. Kwetsbare vezels worden beschermd en de vorm blijft bewaard. Want: wat mooi is moet mooi blijven. Ook na veelvuldig wassen. Daar kun je op vertrouwen. Lees altijd het wasetiket in de kleding voor het wassen met Robijn Fleur & Fijn Waspoeder. Geniet van langer mooie kleding met intense kleuren dankzij Robijn Fleur & Fijn Waspoeder.

Gebruiksinformatie 1. Meet de juiste hoeveelheid waspoeder af naargelang hoe vuil de was is en hoe vol de machine zit.
2. Doe het poeder in het juiste vak in de lade van je wasmachine. Raadpleeg hiervoor de gebruiksaanwijzing van je eigen wasmachine.
u0095 Robijn kunt u gebruiken voor alle temperaturen en textielsoorten, behalve voor wol en zijde, gebruik hiervoor Robijn Wol & Fijn.
u0095 Lees het wasetiket in de kleding. Licht- en donkergkleurd wasgoed niet samen wassen. Nieuwe gekleurde kleding eerst apart wassen, of controleren op kleurafgifte.
u0095 Giet de aanbevolen dosering in de waslade of in de doseerbal en doe deze in de trommel.
u0095 Voorwassen is niet nodig.
Veelgestelde vragen over
Wastips:
- Een kledingstuk dat bestaat uit twee verschillende kleuren, kun je het beste wassen op grond van de donkerste kleur.
- Wollen kleding moet altijd kort gewassen worden om muffe geuren te voorkomen. Je kan het ook even lekker buiten laten uitwaaien.
- Het overladen van de wasmachine kan je wasgoed maar ook je machine beschadigen, dus stop je wastrommel niet te vol!
- Een dopje wasverzachter zorgt voor een beschermend laagje over de vezels van je kleding, waardoor de kleuren langer mooi blijven en de stof minder snel slijt.

Voor meer wastips, klik hier: https://www.robijndoetdewas.nl/wastips/
1. Kan ik Robijn Fleur & Fijn Waspoeder gebruiken voor alle textielsoorten?
Robijn Fleur & Fijn kun je gebruiken voor bijna alle temperaturen en textielsoorten; het is speciaal ontwikkeld om kwetsbare vezels te beschermen. Voor wol en zijde kun je het beste een speciaal wasmiddel gebruiken. Gebruik hiervoor Robijn Wol & Fijn.

2. Hoe moet een kledingstuk dat uit twee kleuren bestaat gewassen worden?
Een kledingstuk dat bestaat uit twee verschillende kleuren kun je het beste wassen op grond van de donkerste kleur.

3. Moet ik wasverzachter gebruiken bij Robijn Fleur & Fijn Waspoeder?
Nee, dat hoeft niet per se. Het wordt echter wel aangeraden. Wasverzachter helpt echter wel je kleding te beschermen. Een dopje wasverzachter zorgt voor een beschermend laagje over de vezels van je kleding, waardoor de kleuren langer mooi blijven en de stof minder snel slijt.WAARSCHUWING Bevat Benzisothiazolinone. Kan een allergische reactie veroorzaken. EAN(s): 8712561471428

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
879966
EAN-code
8712561471428
Merk
Robijn
Inhoud
550gram

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95