Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Tandenstokers van Rident

De tandenstokers kennen we allemaal. Gemaakt van hout, plastic, bamboe of een ander materiaal. De tandenstokers kunnen gebruikt worden om vuil en resten tussen de tanden te verwijderen, meestal na een maaltijd.
Lees meer
Filteren
Prijs 1
Inhoud
1 artikelen

De tandenstokers kennen we allemaal. Gemaakt van hout, plastic, bamboe of een ander materiaal. De tandenstokers kunnen gebruikt worden om vuil en resten tussen de tanden te verwijderen, meestal na een maaltijd. Ragers worden aanbevolen voor dagelijks gebruik, alleen of als aanvulling op andere interdentale reinigingsmiddelen. De tandenstokers zijn geschikt voor kleine tot grote openingen en kan door iedereen gebruikt worden.

Jordan

Klinische dunne tandenstokers aanbevolen voor mensen met smalle tot normale tandruimtes. De tandenstoker is aan beide uiteinden geslepen, heeft een driehoekige vorm die gemakkelijk glijdt tussen de tanden en gefluorideerd en mint. De tandenstoker moet voor gebruik worden bevochtigd in de mond, omdat deze sterker wordt en niet zo gemakkelijk breekt. In vochtige toestand past de tandenstoker zich aan de tandspleet aan en de vezels van het hout zorgen voor een licht scrub-effect dat zorgt voor een effectieve reiniging.

Stimudent

Voor gezond tandvlees en een mooie glimlach zijn Stimudent tandenstokers de handige manier om effectief voedsel, plak en eetresten te verwijderen. met zachte rubberen borstelharen voor een comfortabele reiniging. Wordt geleverd met een hoesje voor onderweg. Het flossen van de tanden is een belangrijk onderdeel van uw dagelijkse routine, maar het is niet altijd haalbaar om overal te doen. Stimudent Tandenstokers zijn geweldig om mee te nemen voor een snelle reiniging na de maaltijden en snacks, waar u ook bent.

Tepe

TePe interdentale ragers zijn volgende generatie tandenstokers. Het is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle interdentale ruimtes. Dagelijks gebruik houdt het tandvlees en de tanden gezond en fris.

Het is eenvoudige en efficiënte manier om tussen de tanden te reinigen. De unieke combinatie van materialen maakt het flexibel, duurzaam en comfortabel in gebruik. TePe ragers zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met tandheelkundige experts.

 

Lactona

Handige tandenstokers voor zowel thuis als onderweg. De Lactona Intersticks Tandenstokers bestaan uit zacht berkenhout met een frisse muntsmaak. Ook deze tandenstokers zitten in een handige meeneem verpakking.

Aanbieding

Drogisterij.net biedt een ruim assortiment aan tandenstokers én heeft vaak leuke aanbiedingen om het iets voordeliger te maken. Klik hier voor de aanbiedingen van tandenstokers. Bestel de producten nu voordelig en vertrouwd op Drogisterij.net. Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis! Alle producten die wij in ons assortiment hebben vindt u hier.