Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Rexona Deodorant spray invisible pure (150ml)

Instructies & waarschuwingen
  • Ontvlambare stof | Er is sprake van stoffen die snel vlam vatten.

Productomschrijving

• Onze beste bescherming ooit tegen witte strepen en gele vlekken, waardoor zwart langer zwart blijft en wit langer wit
• Unieke MotionSense technologie, hoe meer jij beweegt, hoe beter het beschermt.
• De hele dag frisheid, 48 uur bescherming tegen zweet en geur
• Met langdurige frisheid en een luchtige geur, de hele dag door.
• Dermatologisch getest en alcohol vrij
• Rexona, daar kun je op vertrouwen
Rexona Women Invisible Pure anti-transpirant deodorant is geformuleerd met onze beste geen-strepen formule, die 48 uur bescherming biedt tegen zweet, geur en vlekken op jouw kleding.
De beste fashion accessoire? Geen witte strepen. Sommige anti-transpirant deodorants kunnen zich vermengen met zweet en de natuurlijke oliën van je lichaam, wat vlekken veroorzaakt: witte vlekken op zwarte kleding, gele vlekken op wit. Niet met Rexona Invisible Pure. Het beschermt je niet alleen tegen zweet, het helpt je ook om je kleding te beschermen tegen strepen en vlekken, dus je kunt je direct na het aanbrengen meteen klaarmaken voor de dag.
Rexona Women anti-transpirant deodorant bevat Rexona's innovatieve MotionSense technologie, die je de hele dag door fris laat voelen, door een uitbarsting van frisse geur wanneer je die het meest nodig hebt. Het werkt als volgt; unieke microcapsules hechten zich aan het oppervlak van jouw huid. Wanneer je beweegt, breekt wrijving de microcapsules en geven ze meer geur vrij. Dus hoe meer je beweegt, hoe meer het beschermt.
Dus, ervaar de hele dag door frisheid en 48 uur bescherming van zweet, geur en vlekken van 's morgens tot 's avonds met Rexona Women Invisible Pure anti-transpirant deodorant, jouw nummer één fashion accessoire.
Rexona, daar kun je op vertrouwen.
Hoe te gebruiken: schud eerst de Rexona Women Invisible Pure deodorant bus. Houd het dan 15cm van je onderarm en spray het gelijkmatig in een goed geventileerde ruimte. Vermijd contact met de ogen en een beschadigde huid.
(ethylalcohol)

Overige informatie over dit product

Merk
Rexona
Artikelnummer
DR6995
EAN-code
08712561845014
EAN-code
8710447171295
Inhoud
150ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95