€ 0,00
Homepage
Veel gestelde vragen
Binnen hoeveel dagen krijg ik mijn geld terug bij retourneren?
Hoe kan ik artikelen retourneren?
Wat is de status van mijn retourzending?
Wat is het retouradres voor Belgie?
Waar kan ik een retourartikel afgeven?
Ik wil een product retourneren
retour formulier downloaden
  • Retour binnen 14 dagen zonder reden.
  • Persoonlijke en Bederfelijke producten verzegeld Retourneren
  • Retour formulier volledig in vullen.

Drogisterij.net kan een schadevergoeding in rekening brengen wanneer je meer hebt gedaan dan nodig was om het artikel uit te proberen.

Wij brengen de verzendkosten (€ 2,99) voor de retourzending in mindering op het terug te betalen bedrag, tenzij het een fout van Drogisterij.net betreft.

Het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele (standaard) verzendkosten voor de heenzending worden snel gerestitueerd en in ieder geval binnen 14 dagen nadat wij de melding van herroeping hebben ontvangen.

Indien wij de retourzending niet binnen 14 dagen ontvangen hebben, dan wachten wij tot wij het artikel ontvangen hebben of tot je kunt aantonen dat het artikel is retour gezonden.

Sommige producten kunnen in verband met hygiëne (bijvoorbeeld cosmetica zoals cremes, parfums en seksualiteit) alleen geretourneerd worden als de verzegeling nog intact is.
Verder kunnen persoonlijke (op maat gemaakte) producten en producten die binnen de bedenktermijn kunnen bederven ook niet geretourneerd worden.
Het is ook mogelijk om gebruik te maken van het Europese retourformulier dat hier te vinden is: https://www.thuiswinkel.org/data/uploads/reglementen/Modelformulier_voor_herroeping.docx

Verwerkte retourzendingen
Je hebt nog geen producten retour gestuurd.
Bekijk de voordelen van Drogisterij.net
SERVICE
DROGISTERIJ.NET
Waardering 8.2 op basis van 36894 Thuiswinkel reviews. 10 1