Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Rennie Suikervrij

Productomschrijving

Vettig eten, pittig eten en alcohol zijn bekende triggers van brandend maagzuur, maar soms word je alsnog overvallen door dat branderige gevoel in je slokdarm. Rennie verlicht brandend maagzuur en zure oprispingen gelukkig binnen 2 minuten. Je maag is snel weer rustig zodat je weer van je dag of avond kunt genieten. Rennie is een maagzuurtablet en staat bekend als een maagzuurbinder. Dat betekent dat het overtollig maagzuur in je maag omzet in water en andere lichaamseigen stoffen. Dat gebeurt al binnen 2 minuten na inname. Zodra je last hebt van reflux, kun je 1 tot 2 kauwtabletten innemen, waardoor de klachten snel en voor enkele uren af zullen nemen.Rennie is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar, maar kan ook door zwangere vrouwen gebruikt worden. Als je zwanger bent, raadpleeg dan wel je verloskundje of (huis)arts. Heb je last van winderigheid, probeer dan eens Rennie Deflatine. Voor een dubbele werking is er Rennie Duo, die brandend maagzuur neutraliseert maar ook een beschermend laagje om de maaginhoud legt. Daardoor is de kans kleiner dat brandend maagzuur opnieuw in de slokdarm terecht komt.

  • Zet overtollig maagzuur snel en effectief om in water en andere lichaamseigen stoffen
  • Kan dag en nacht worden ingenomen
  • Anijssmaak
  • Kan gedurende de zwangerschap en borstvoeding worden gebruikt*
  • Begint brandend maagzuur te verlichten na 40 seconden


Over het merk

Met ruim 85 jaar ervaring is Rennie® toonaangevend op gebied van producten tegen brandend maagzuur en zure oprispingen. Rennie® biedt een ruim assortiment, speciaal ontwikkeld om snel en effectief verlichting te geven. Rennie. Uit liefde voor je maag.

Ingrediënten

Calciumcarbonaat (680 mg) en magnesium carbonaat (80 mg). Andere bestanddelen zijn: sucrose; aardappel- en maiszetmeel; magnesiumstearaat; talk; paraffine; aspartaam (10 mg); anijs- en zoethoutaroma.

Dosering

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1-2 tabletten per keer kauwen of opzuigen, bij voorkeur één uur na een maaltijd of voor het slapengaan. Maximaal 11 kauwtabletten per 24 uur. Rennie kan worden gebruikt tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Bijwerkingen en waarschuwingen

Niet gebruiken bij ernstige nierfunctiestoornissen en/of nierstenen, verlaagd fosfaatgehalte van het bloed, veel te hoog gehalte aan calcium in het bloed, overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.

Let op

Bevat 680 mg calciumcarbonaat en 80 mg magnesiumcarbonaat per kauwtablet.

Gebruiksinstructies

1-2 kauwtabletten per keer opzuigen, maximaal 16 kauwtabletten per 24 uur. Om een snelle verlichting te verkrijgen, de eerste kauwtablet fijnkauwen.

Bewaaradvies

Niet boven 25°C en in de originele verpakking bewaren.

Gezondheidsclaims

Rennie Anijs voor snelle en effectieve verlichting bij brandend maagzuur en zure oprispingen.

EAN(s): 4057598013222

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
936690
EAN-code
4057598013222
Inhoud
120 TBL
KOAG/KAG Toelatingsnummer
80-0621-9040
RVG registratienummer
15881

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95