Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Puressentiel Zuiverend Luchtspray Met 41 Essentiële Oliën BIO

200ml
Adviesprijs € 25.95 € 12.06
54% korting

Productomschrijving

• Helpt de lucht te zuiveren
• Product uit de aromatherapie
• 200ml spray

De Puressentiel Zuiverende Luchtspray helpt om de lucht in onze leefruimten en vervuilde of rokerige lucht te zuiveren. Evenals geuren van beddengoed, dieren, slaapkamers van kinderen, volwassenen, vochtige plaatsen, toiletten, in kantoren, werkplaatsen, openbare plaatsen, de auto, keuken te verdrijven.

- Met 41 essentiële oliën en plantaardige alcohol niet gedenatureerd door ftalaten
- 100% natuurlijke oorsprong
- Zonder kleurstoffen
- Zonder bewaarmiddelen
- Zonder synthetische geuren Product uit de aromatherapie – Eobbg essentiële oliën (Essentiële Oliën Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd).
Oplossing in spray voor atmosferisch gebruik.

Gebruik
2 verstuivingen per dag, in 1 of 2 keer. Ingrediënten
D-Limonene, Pinenes (Alpha Or Beta), Carvone, Delta-3-Carene, Menthone, Transanethole [(E)-Anethole], Eugenol, Cinnamic Aldehyde. Bevat Plantaardige Alcohol Niet Gedenatureerd Door Ftalaten

Lees de instructies voor gebruik. Vermijd verstuiving in aanwezigheid van een kind jonger dan 1 jaar. Laat uw kind pas na 30 minuten terug in de kamer. Buiten het bereik van kinderen houden. Bij het inwinnen van medisch advies, het product ter beschikking houden. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. In geval van contact met de ogen, veroorzaakt ernstige oogirritatie. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/hete oppervlakken. Bewaar bij een temperatuur lager dan 50°C en op een koele, droge en goed verluchte plaats.

Vermijd contact met de ogen, de slijmvliezen en beschadigde huid. Niet gebruiken bij allergische personen zonder voorafgaande test op de huid. Buiten het bereik van kinderen houden.

EAN(s): 3401343926755

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
009878
EAN-code
3401343926755
Inhoud
200ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99