Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Puressentiel Gewrichten en Spieren Roller Met 14 Essentiële Olien

Productomschrijving

Puressentiel Gewrichten en Spieren Roller wordt gebruikt door sporters (vóór en na de inspanning) en mensen die hun spieren vaak overbelasten. De combinatie van de massagekogel en de 14 essentiële oliën met ontspannend parfum (Cajeput, Roomse Kamille, Kruidnagel, Eucalyptus, Bergthee, Jeneverbes, Lavandin, Marjolein, Pepermunt, Niaouli, Muskaatnoot, Den, Rozemarijn, Terpentijn) zijn een weldaad voor de spieren.

14 essentiële oliën
Essentiële oliën EOBBG (Essentiële Oliën Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd)
- 100% zuiver en natuurlijk.
- Geteste tolerantie
- Zonder kleurstof
- Zonder bewaarmiddel
- Zonder synthetische geur
- Zonder minerale oliën.

Gebruik
Schud de roller krachtig en gebruik 3 keer per dag op de pijnlijke gewrichten of spieren (rug, nek, schouders, ellebogen, polsen, handen, heupen, knieën, dijen, kuiten, enkels, voeten...). De massagekogel van de roller is ideaal om zelf de pijnlijke zones te masseren en de spier zo te ontspannen. U kunt ook meer product gebruiken en verder gaan met een manuele massage. Was in dit geval de handen na gebruik. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 7 jaar

Gebruiksaanwijzing
Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing bij dit product. De gebruiksaanwijzing bevat belangrijke informatie met betrekking tot doseringen, bijwerkingen en waarschuwingen.

Essentiële oliën
Cajeput, Roomse Kamille, Kruidnagel, Eucalyptus, Bergthee, Jeneverbes, Lavandin, Marjolein, Pepermunt, Niaouli, Muskaatnoot, Den, Rozemarijn, Terpentijn

EAN(s): 3401546259902

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
847757
EAN-code
3401546259902
Inhoud
75ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95