Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Puressentiel Gewrichten en Spieren Cryo Pure Roller

Productomschrijving

De masserende roller van de verkoelende CRYO PURE® in combinatie met de 14 ontspannende essentiële oliën, kan gebruikt worden ter behandeling en verzorging van (gevoelige) spieren tijdens en na de sport. Ook voor herstel na fysieke inspanning. Essentiële oliën EOBBG (Essentiële Oliën Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd) 100% zuiver en natuurlijk • Geteste tolerantie Formule van 99,6% natuurlijke oorsprong • Zonder kleurstof • Zonder synthetische geur • Zonder minerale oliën.
Waarschuwingen
Uitsluitend voor volwassenen. Niet gebruiken bij vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Niet gebruiken bij personen met een voorgeschiedenis van convulsieve of epileptische stoornissen of met een allergie voor een van de bestanddelen. Niet gebruiken in geval van een allergie voor salicylaten. Elk contact met de ogen en de slijmvliezen vermijden. Niet gebruiken op een gekwetste huid. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. De handen wassen na gebruik. Uitwendig gebruik.

EAN(s): 3701056800152

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
847755
EAN-code
3701056800152
Merk
Puressentiel
Inhoud
75ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95