Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Puressentiel Gewrichten En Spieren Cryo Pure Gel

Productomschrijving

De verkoelende CRYO PURE® Gel maakt, dankzij de niet-vettige en niet-kleverige textuur, een snelle massage mogelijk die, in combinatie met de 14 essentiële oliën met ontspannende geuren, efficiënt (gevoelige) spieren tijdens en na de sport verzorgt en behandelt. Helpt ook bij herstel na fysieke inspanning. De cryomethode is een klassieke koude behandeling. Essentiële oliën EOBBG (Essentiële Oliën Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd) 100% zuiver en natuurlijk • Essentiële oliën en menthol van 100 % natuurlijke oorsprong • Zonder kleurstof • Zonder synthetische geur • Zonder minerale oliën.
Waarschuwingen
Uitsluitend voor volwassenen. Niet gebruiken bij vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Niet gebruiken bij personen met een voorgeschiedenis van convulsieve of epileptische stoornissen of met een allergie voor een van de bestanddelen. Niet gebruiken in geval van een allergie voor salicylaten. Elk contact met de ogen en de slijmvliezen vermijden. Niet gebruiken op een gekwetste huid. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Uitwendig gebruik.

EAN(s): 3701056800169

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
912678
EAN-code
3701056800169
Merk
Puressentiel
Inhoud
80ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95