Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Maandverband van Pure

Tijdens de menstruatie verliest de vrouw een hoop bloed, er zijn verschillende middelen om dit op te vangen. Een daarvan is maandverband. Maandverband is makkelijk te gebruiken en zit niet vervelend.
Lees meer
Filteren
Prijs 1
Inhoud
1 artikelen

Het ontstaan van maandverband

Eind van de jaren 60 kwam het bestaan van maandverband tot leven. Hiervoor droegen vrouwen katoenen lappen als maandverband die de vrouwen bij de drogisterij of supermarkt konden kopen, want menstruatie is natuurlijk net zo oud als de mensheid. Ook was er nog een periode van het eerste Libresse maandverband. Dit maandverband van Libresse werd gemaakt van crêpepapier en werd op zijn plek gehouden door een soort gordeltje, gek he?  

Door de jaren heen is maandverband steeds beter ontwikkeld. Tegenwoordig is de stof dunner maar effectiever en zit het een stuk comfortabeler. 

Hoe gebruik je maandverband?

Maandverband is een langwerpig laagje met een plak-onderkant die je in het ondergoed plakt en die dus het bloed netjes opvangt en zorgt dat het niet doorlekt. Het is er makkelijk weer af te trekken en weg te gooien. U vervangt hem wanneer hij vol begint te raken. U kunt het niet in de wc gooien, dus gooi het in een prullenbak.  

Vleugels

Sommige maandverbandjes hebben zij-flapjes oftewel vleugeltjes om het maandverband extra stevig vast te laten zitten in de onderbroek. Zeer prettig als u extra zekerheid wilt dat het op de juiste plek blijft zitten. Dit type maandverband is ook te vinden op deze pagina. 

Maandverband voor 's nachts

Voor tijdens de nachtrust verkopen wij verschillende soorten maandverband voor 's nachts. Dit type verband biedt maximale bescherming, zodat een goede nachtrust u verzekerd is. Zo heeft de Always Maandverband Secure Night Ultra een 60% grotere achterkant dan Always Ultra Normal. U bent beter beschermd tegen lekken terwijl u ligt Bescherming precies waar u dat nodig heeft, zelfs als u zich beweegt. 

Always maandverband

Always is een van de bekendste en vertrouwde merken op gebied van maandverband. Zo is maandverband van Always altijd met aanbiedingen verkrijgbaar bij Drogisterij.net. Verschillende series zoals Discreet, Maxi, Night en Ultra. Zo is de Always Maandverband Ultra Night Single het bestverkochte product van Always.  

Libresse maandverband

Daarnaast is Libresse de grondlegger en een van de bekendste en vertrouwde merken op gebied van maandverband. Zo is maandverband van Libresse altijd met aanbiedingen verkrijgbaar bij Drogisterij.net. Verschillende series zoals Invisible, Maxi en Ultra. Zo is de Libresse Maxi Goodnight het bestverkochte product van Libresse. Beschikbaar in verschillende soorten en maten. 

Maandverband aanbieding

Dus wilt u een goede bescherming tijdens de menstruatie? Neem dan een kijkje in ons assortiment. Wanneer je voor 22:00 uur besteld, heb je de bestelling de volgende dag al in huis. Bestel daarom veilig en vertrouwd op drogisterij.net. Nu allerlei aanbiedingen binnen het maandverband assortiment!