Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Purasana Eucalyptus Globl Bio

Productomschrijving

Purasana Etherische Olie Eucalyptus Globulus is een 100% natuurlijke etherische olie en is te gebruiken als badolie of massageolie. Eucalyptus Globulus is een snelgroeiende en hoge, groenblijvende boom en de olie wordt via stoomdestillatie gewonnen uit de blauwgroene, ovale bladen. Verder is het met zijn frisse geur een uitstekend middel om onaangename geurtjes in uw huis te verdrijven en zuivert het effectief de lucht. Deze Eucalyptus Globulus Olie van Purasana wordt gewonnen uit Portugal en is zorgvuldig geselecteerd voor de beste kwaliteit om bij te dragen aan een optimale werking op lichaam en geest.   Purasana Etherische Olie Eucalyptus Globulus: - 100% natuurlijke etherische olie - te gebruiken als badolie en massageolie - helpt lucht te zuiveren en geurtjes te verdrijven
- zorgvuldig geselecteerd aromatisch extract   Hoe te gebruiken?
Verstuiving: het verstuiven in de lucht is voor iedereen de meest toegankelijke en gebruikelijke manier om optimaal te genieten van de etherische oliën. Naast het ondersteunen bij de ademhaling, helpt de olie ook ontspannen, zorgt het verstuiven voor een zuivering van de omgevingslucht en verdrijft het doordringende geuren. Bovendien worden ook insecten op een afstand gehouden. Voor een ideale verspreiding wordt een verstuiver gebruikt die de etherische oliën omzet in microdruppels en zo de aroma’s verspreidt zonder verwarming.Gebruik: 5 À 10 druppels in functie van de grootte van de verstuiver en de oppervlakte van de ruimte. 3 À 4 maal per dag 15 À 20 minuten. Badolie: Omdat etherische oliën van nature niet oplosbaar zijn in water, is het vermengen met een badschuim of basisolie aan te raden. Om zo te genieten van een optimale verspreiding van het product. Gebruik: Meng 5 druppels in 10 ml badschuim of basisolie (zoals zoete amandelolie), giet vervolgens in een bad met warm water.
Massageolie: Meng 5 druppels in 10 ml neutrale plantaardige olie zoals zoete amandel-, jojoba-, hazelnoten- of macadamiaolie.

Waarschuwingen De etherische oliën zijn niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar en voor vrouwen tijdens een zwangerschapsperiode of bij het geven van borstvoeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.

EAN(s): 5400706615709

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
934004
EAN-code
5400706615709
Inhoud
10ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95