Skip to content
Al meer dan 20 jaar dé online drogist van Nederland !

Priorin Haaruitval Capsules *Bestekoop

Kies variant
€ 52.55 € 44.51
15% korting
Dit product wordt gratis thuisbezorgd
Kiyoh

Productomschrijving

Voor sterk en vol haar van binnenuit

PRIORIN®: Voor sterk en vol haar van binnenuit

Priorin Capsules met biotine voeden de haarwortel van binnenuit en ondersteunen zo een gezonde haargroei. Je haar voelt sterk, vol en gezond aan.

- Voedt de haarwortel van binnenuit
- Ondersteunt een gezonde haargroei
- Je haar voelt sterk, vol en gezond aan

Drukte, stresssituaties, zwangerschap en bevalling, overgang, medicijngebruik of seizoenswisselingen kunnen invloed hebben op een gezonde haargroei. Alleen gezonde haarwortels produceren een sterke en volle bos haar. Priorin haarvoeding bevat een combinatie van natuurlijke voedingsstoffen waaronder biotine.
Biotine ondersteunt een gezonde haargroei. Priorin capsules met Biotine zijn speciaal ontwikkeld om de haarwortel van binnenuit te voeden en aan te sterken. Voor vol haar en sterk haar vanuit de wortels.

Tip:
Neem dagelijks 2 Priorin capsules - 1 's ochtends, 1  ‘s avonds – en ondersteun daarmee je haarwortels.

Omdat haar langzaam groeit wordt, om verschil te kunnen merken, in het algemeen een kuur van tenminste drie maanden aanbevolen. Na deze kuur bevelen we aan om dagelijks 1 capsule te blijven innemen voor blijvende ondersteuning.


PRIORIN®: Priorin ter ondersteuning voor gezonde haarwortels en haargroei.

Alles begint bij: de haarwortel.

Wetenschappelijk bewezen: het natuurlijke ingrediënt biotine ondersteunt

een gezonde haargroei en is aangepast naar de laatste wetenschappelijke

inzichten van de European Food and Safety Authority (EFSA)**.

De haarwortel is het centrum van de haargroei. Gezond haar begint daarom bij de haarwortel.  Alleen een gezonde haarwortel produceert sterk, vol en gezond haar. De gezonde haarwortel is stevig verankerd in de hoofdhuid.

Door drukte en stresssituaties, door een onvolledig voedingspatroon of het volgen van een dieet, bij wisseling van seizoenen, door gebruik van bepaalde geneesmiddelen, bij herstel na ziekte, na de zwangerschap of tijdens de overgang, kan de haarwortel extra voeding gebruiken om het natuurlijke groeiproces van het haar te ondersteunen. Wist je dat ongeveer een derde van alle vrouwen tijdens haar leven hier wel eens meete maken krijgen?

Dan kun je vertrouwen op PRIORIN®.

PRIORIN® is een voedingssupplement en bevat een combinatie van natuurlijke ingrediënten waaronder biotine. Biotine ondersteunt een gezonde haargroei van binnenuit en houdt je haar sterk. Je haar voelt sterk, vol en gezond aan. Het gezonde haar is stevig verankerd in de hoofdhuid.

Dosering


Zorg goed voor je haar en ondersteun jouw haargroei met de verbeterde formule van PRIORIN®.PRIORIN® is voor het eerst gelanceerd in Zwitserland in 1959. Sinds de introductie wordt voortdurend gezocht naar ingrediënten en maniers om een sterke en gezonde haargroei maximaal te ondersteunen. Vernieuwde PRIORIN® bevat biotine: een natuurlijke bouwstof die je haar ondersteunt waardoor het haar sterk, vol en gezond aanvoelt.

Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar is de dosering sinds de vernieuwde formule: dagelijks 1 capsule 's morgens en 1 capsule 's avonds. De PRIORIN®-capsule kun je het beste met water innemen, bij voorkeur bij de maaltijd omdat je lichaam de voedingstoffen dan goed kan opnemen. Omdat je haar langzaam groeit, wordt een kuur van minimaal 3 maanden geadviseerd. Daarna kun je overgaan op een onderhoudsdosering van 1 capsule per dag. Daarmee houd je je haarwortels in goede conditie. Heb je het idee dat je haar door het gebruik van 2 capsules per dag gezonder en sterker aanvoelt, dan mag je ook na 3 maanden gerust 2 capsules blijven gebruiken.

Je mag PRIORIN® dagelijks en het hele jaar door gebruiken.

** De European Food and Safety Authority (EFSA) is een Europese autoriteit die in 2012 duizenden claims
op onder andere voedingssupplement wetenschappelijk heeft onderzocht.  Op basis van dit wetenschappelijk onderzoek is bepaald wat fabrikanten over hun producten mogen claimen.EAN(s): 8713091022111 / 8713091028113

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 3,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99

Overige informatie over dit product

SKU
194059
EAN
8713091022111
Tags
bestekoop
Merk
Priorin
Inhoud
120caps
Type
Capsules
Productgroup
Haaruitval
Gelijktijdig gebruik
Ja

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.