Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Plantur 39

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Kleur
Huidtype
4 producten

Plantur 39 kopen

Heeft uw haar meer verzorging nodig, naarmate het ouder wordt? Speciaal voor haar dat veertig jaar of ouder is, is het steeds belangrijker om het haar beter te verzorgen. Het haar kan namelijk gaan lijden wanneer je ouder wordt, door bijvoorbeeld hormonale veranderingen of de menopauze. Om het haar zo goed mogelijk te ondersteunen, heeft Plantur 39 een collectie ontwikkeld, speciaal voor het dunner wordende haar dat sneller uitvalt.

Tegen haaruitval

De formule is versterkt met het Fyto-Cafeïne Complex om haaruitval tegen te gaan dat na de menopauze ontdekt wordt. Middels klinische tests is de werking van deze stof bewezen. Wanneer een vrouw in de overgang heeft gezeten, neemt het oestrogeen af. Dat hormoon zorgt voor bescherming tegen de invloed van mannelijke hormonen. Dit kan resulteren in dunner wordend haar, terugtrekken van haarinplanten en haar dat sneller uitvalt.

Ruim assortiment

Voor elke vrouw die hier last van heeft, zijn de producten van Plantur 39 uitermate geschikt. Bekijk nu het assortiment en kies een product dat bij u past! Bestel nu voor 22.00 uur en heb het morgen al in huis. Veilig en vertouwd bij Drogisterij.net, zoals u van ons gewend bent.

Meer informatie over Plantur 39 vind je op Plantur 39