Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Plantur 39 Caffeine Shampoo Fijn Haar

Productomschrijving

De producten van Plantur 39 hebben bewezen dat hun specifieke formules de haarproblemen helpen voorkomen.
Voorkomt dat de haargroei na de menopauze (de overgang) afneemt De haarwortels van de vrouw worden tot de overgang (menopauze) door de aanwezigheid van vrouwelijke hormonen (oestrogeen) beschermd. Maar daarna neemt de invloed van mannelijke hormonen toe. Het gevolg daarvan is dat het haar dunner wordt, het eerst uitvalt en de hoofdhuid zichtbaar wordt. Iedere vrouw wil graag haar kapsel behouden en het goed verzorgen. De Phyto-Cafeïne-shampoo voor fijn en breekbaar haar bevat slechts een geringe hoeveelheid haarverzorgende werkstoffen; zo behoudt uw kapsel zijn volume. De cafeïne in deze shampoos voorkomt hormoongevoelige uitputting van de haarproductie. De werkzame stof dringt al tijdens het haarwassen tot diep in de haarfollikels door. (aantoonbaar na ca. 120 sec. inwerktijd) Algemene vragen Waaruit bestaat de coffeïnehoudende combinatie van werkstoffen in de Plantur 39 producten precies?
Alle formules bevatten bijzonder actieve coffeïne dat tot in de haarzakjes doordringt en ze daar van voldoende energie voorziet om te groeien.
De verschillende producten bevatten, afhankelijk van de intensiteit en toepassing, ook nog extra phyto-actiefstoffen uit soja, cimicifuga en witte thee, die het gebrek aan oestrogeen aanvullen: het Coffeïne-tonicum bevat naast coffeïne, de haarvitamine niacine en zinkzouten die voorkomen dat de invloed van testosteron in de haarwortels groter wordt. Daarnaast bevat het plantaardige bio-actiefstoffen, zoals: het phyto-oestrogeen genistein uit de sojaplant. Soja-extracten worden succesvol gebruikt bij hormonenvervangende therapie voor vrouwen in de menopauze. Aan de Coffeïne-shampoos zijn bovendien nog phyto-flavonoïden uit witte thee toegevoegd (een bijzonder milde en werkzame stof afkomstig van de theeplant). Deze zorgen voor meer weerstand in de hoofdhuid en de haarfollikel. Phyto-flavonoïden bieden bescherming tegen radicalen en verbeteren de regeneratie.
De conditioners zijn speciaal afgestemd op het werkzame effect van Plantur 39. Ze voorkomen met een "Coffeïne-buffer" dat het tijdens het wassen toegevoerde Phyto-Coffeïne-complex weer uit het haar wordt gespoeld. Ze regenereren en versterken de haarstructuur van buitenaf. Helpt het drinken van koffie om haaruitval te voorkomen?
Omdat koffie oraal wordt ingenomen, passeert het eerst de spijsvertering en wordt pas later door het organisme opgenomen. Daarna wordt het over het hele lichaam verdeeld en komt er slechts een kleine hoeveelheid in de hoofdhuid en de haarwortels terecht. Een lokale en directe toediening van coffeïne is dan ook zinvoller en zelfs noodzakelijk. Zelfs als u 50 koppen koffie drinkt, komt er nog niet voldoende coffeïne in de wortels terecht.Is een hoofdhuidmassage met koffie zinvol? De coffeïne in koffie is niet in staat om in de hoofdhuid en haarfollikels binnen te dringen. Daarvoor is een speciale dragerbasis (galenica) nodig die de werkstoffen naar de plek transporteert waar ze hun werk kunnen doen. Onze wetenschappers doen hier al jarenlang onderzoek naar en ze zijn er nu in geslaagd om een manier te ontwikkelen die de coffeïne tot in de haarfollikels transporteert. Wanneer moet ik starten met het gebruik van Plantur 39?
Begin niet later dan bij het ingaan van de menopauze (de overgang). Maar Plantur 39 beschermt de haarwortels ook al in de jaren daarvoor, vooral in tijden dat de stofwisseling onder druk staat, bijvoorbeeld als u een dieet volgt of onder stress staat. Wat zijn de eventuele bijwerkingen?
Plantur 39 is een cosmetische productlijn die aan de Europese richtlijnen voor cosmetica dient te voldoen. Volgens deze richtlijnen mag cosmetica geen bijwerkingen hebben, en de producten van Plantur 39 voldoen daar uiteraard aan. Is de alcohol niet schadelijk?
Alcohol is niet schadelijk voor de hoofdhuid en heeft geen negatieve uitwerking op het haar. Dankzij de alcohol trekt Plantur 39 snel in, en transporteert het de werkzame stoffen door de vettige huidlagen. Dit is belangrijk wanneer u Plantur 39 dagelijks wilt gebruiken, maar niet elke dag uw haar wilt wassen.Kan ik Plantur 39 ook gebruiken als ik jonger ben dan 39? In principe kan Plantur 39 ook al gebruikt worden als u nog geen 40 bent. Plantur 39 sterkt met het Phyto-Coffeïne-complex de energietoevoer naar de haarwortels en helpt ook bij verzwakking van de haarwortels bij stress of een andere belasting. Heeft het gebruik zin na een chemotherapie?
Chemotherapie is een enorme aanval op de celactiviteit in het hele lichaam. Vooral de huid en het haar hebben zwaar te lijden van deze therapie. Om de effecten ervan in de haarwortels af te remmen adviseren we een kuur met de Plantur 39 Binnen-Buiten kuur.Ik gebruik sinds enkele weken dagelijks het Plantur 39 Coffeïne-tonicum en de haaruitval is verergerd. In zeldzame gevallen kan in eerste instantie verergerde haaruitval optreden. Dit fenomeen wordt "shedding" 'genoemd. Door de intensieve hoofdhuidmassage kunnen haren, die zich toch al in de rustfase bevonden, uit de follikels worden gemasseerd. Na 3 à 4 maanden wordt deze verergerde haaruitval minder en zullen de haargroeicycli regenereren. Vragen Coffeïne-shampoo Hoeveel coffeïne zit er in de Coffeïne-shampoos?
De hoeveelheid coffeïne bedraagt precies zoveel, dat het de haarfollikel de hele dag met coffeïne verzorgt en dus de invloed van testosteron kan tegengaan. Omdat de shampoo uitwendig wordt gebruikt, is de hoeveelheid coffeïne die via het haarkanaal in het lichaam komt onschadelijk. Moet ik echt elke dag mijn haar wassen?
Shampoos dienden tot op heden uitsluitend om de hoofdhuid en het haar te reinigen. Maar bij Dr. Wolff zijn we erin geslaagd om een nieuwe manier te ontwikkelen waarmee coffeïne in een shampoo-formule naar de haarfollikels wordt getransporteerd.
De coffeïne blijft aantoonbaar 24 uur actief. Door regelmatig gebruik van een coffeïne-shampoo worden de haarwortels krachtig geactiveerd, waardoor aan een belangrijke voorwaarde voor krachtige en gezonde haargroei is voldaan.
En op de dagen dat u uw haar niet wast, dient u het Coffeïne-tonicum in de hoofdhuid in te masseren om de haarwortels van voldoende energie te voorzien om te groeien. Ik heb lang, futloos haar. Welke van de twee Coffeïne-shampoos van Plantur 39 kan ik het beste gebruiken?
Plantur 39 Coffeïne-shampoo voor gekleurd en gestrest haar. Het bevat tarweproteïne voor veerkrachtig haar. Bovendien zorgt de provitamine B5 voor zijdezacht haar met een natuurlijke glans. Mijn haar is bijzonder dun en het blijft niet in model.
De Coffeïne-shampoo voor fijn en breekbaar haar maakt het haar weer stevig en geeft het volume. De verzorgende formule voorkomt dat uw haar onnodig wordt belast.

EAN(s): 4008666701350

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
888035
EAN-code
4008666701350
Inhoud
250ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99