Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Plantina Multivitamine Junior Tabletten

450tabl
Adviesprijs € 79.95 € 60.88
24% korting
Dit product wordt gratis thuisbezorgd

Productomschrijving

Nog nooit hebben kinderen in een tijdperk geleefd waarin zó veel van hen werd gevergd en waarin ze zo actief waren. Ze zijn druk met school, vrienden, sport, muziek en nog veel meer leuke dingen. Ze zouden haast
vergeten om te groeien. Daarom komen juist in deze levensperiode de essentiële (= nodig voor het leven) voedingsstoffen goed van pas.Sterke punten van Plantina Multi Junior
De kwaliteit van een voedingssupplement wordt voor een groot deel bepaald door welke stoffen er níet in zitten. Plantina Multi Junior bevat geen overbodige stoffen zoals zoetstoffen die het tablet op een snoepje doen lijken. Plantina Multi Junior is geen kauw-, zuig- of bruistablet. Dit is misschien wel handig voor kinderen, maar vergt extra toevoegstoffen.
Dit is tegen de filosofie van Plantina.
Plantina Multi Junior is daarnaast hooggedoseerd, hypoallergeen en vegetarisch. Plantina Multi Junior heeft overigens alle goede eigenschappen die de ‘grote’ Plantina Multi ook heeft.

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
6112
EAN-code
8713827002400
Merk
Plantina
Inhoud
450tabl

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95