Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Persil Color Gel Deep Clean (1L)

Productomschrijving

Persil zorgt voor een stralend schone was.

• De Deep Clean Plus Technology dringt diep door in de vezels en verwijdert zelfs de meest hardnekkige vlekken, ook op lage temperaturen.
• Het Active Fresh Effect in dit wasmiddel zorgt dat onaangename geurtjes verdwijnen, zo blijft het wasgoed langdurig fris waardoor kleding blijft ruiken alsof het pas gewassen is.
• De gel reinigt vlekken op een krachtige manier en is tegelijkertijd zacht voor de stof. Regelmatig gebruik van dit wasmiddel beschermt de vezels tegen pilling (het uitsteken van de vezels), wat betekent dat je favoriete kledingstukken zo lang mogelijk mooi blijven.
• De nieuwe gel komt in een grotere verpakking. Hiernaast zorgt de gel niet alleen voor schone was maar ook voor een schonere wereld, ze worden geleverd in een 100% recyclebare verpakking.
• Verwijdert de meest hardnekkige vlekken al vanaf 20 graden Celcius en geeft dus ook op een duurzame manier een beter wasresultaat.

De nieuwe Persil Active Gel Color is het wasmiddel dat een perfect schoon en hygiënisch wasresultaat garandeert. Het verwijdert zelfs de meest hardnekkige vlekken, zonder je wasgoed te beschadigen. Persil Active Gel Color is zelfs effectief wanneer er op lage temperaturen wordt gewassen, zo bespaar je water en energie! De krachtige formule is ontworpen voor vier doeleinden:

Hygiënisch vlekken verwijderen Dankzij de Deep Clean Plus Technology, die diep doordringt in de vezels, worden zelfs de meest hardnekkige vlekken verwijderd.

Langdurige frisheid creëren De langdurige frisheid wordt gecreëerd door het Active Fresh Effect, dit zorgt ervoor dat onaangename geurtjes zullen verdwijnen. Hierdoor blijft je wasgoed langdurig fris, waardoor kleding langer blijft ruiken alsof het pas gewassen is.

Heldere kleuren behouden Dit vloeibare wasmiddel zorgt ervoor dat wasgoed grondig wordt gereinigd, terwijl de kleuren blijven stralen, zelfs na meerdere wasbeurten!

Verzorgen van de vezels Persil Active Gel Color is zacht voor de vezels, en reinigt vlekken tegelijkertijd op een krachtige manier. Wanneer je het vloeibare wasmiddel regelmatig gebruikt beschermt het de vezels tegen pilling, wat betekent dat je favoriete kledingstukken langer mooi zullen blijven en hun heldere kleuren zullen behouden.

Persil Wasmiddel is al effectief wanneer er op lage temperaturen gewassen wordt. Zo was je je wasgoed duurzaam door water- en energieverbruik te verminderen. Naast dat de formule de kwaliteit van je kleding behoudt, is het ook goed voor de planeet: de verpakking is 100% recyclebaar.

Dosering: • Gebruik voor een normale wascyclus een halve doseerbol van het vloeibare wasmiddel.
• Als je volle wasladingen hebt, gebruik dan een volledige doseerbol.
• Gebruik voor extra grote wassen twee doseerbollen Persil Color gel wasmiddel.
• Voeg voor grotere wasmachines (4-5 kg) nog een dosis Persil Color gel wasmiddel toe.
• Voor handwas: doseer 25ml op 10 liter.
Niet geschikt voor wol en zijde.

Hoe kan je het beste je was doen?
Stap 1: Stop je was in de wasmachine.
Stap 2: Volg de dosering instructies.
Stap 3: Doe het wasmiddel in het doseerbakje en voeg wasverzachter toe.
Stap 4: Selecteer een wasprogramma en druk op start. Je zult schone was al ervaren vanaf 20°C!

Persil is al meer dan 100 jaar uw vertrouwde vlekkenspecialist. Onze hoogstaande wasmiddelen houden kleuren helder en wit stralend. Alle jaren toewijding aan onze producten heeft ons een bekende naam binnen het huishouden gemaakt, die geassocieërd wordt met hoge kwaliteit producten en uitstekende wasresultaten. In het heden én in de toekomst blijven wij toegewijd aan de strijd tegen vuil- terwijl we ook zorgen voor onze planeet. Ontdek het volledige Persil assortiment bestaande uit: vloeibare gels, waspoeders en wasmiddelcapsules. Persil, mijn innovatieve keuze tegen vlekken!

Overige informatie over dit product

Merk
Persil
Artikelnummer
DN1561
EAN-code
05410091762056
Inhoud
1L

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95