Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Parakito Graphic Band Blue

Productomschrijving

Para'Kitonatuurlijke bescherming tegen muggen De Para’Kito™ tabletten verspreiden een mengsel van 7 essentiële, plantaardige oliën, die op een natuurlijke manier voor bescherming tegen muggen zorgen. De Para’Kito™ actieve tablet komt niet in aanraking met de huid; zodat Para’Kito™ geschikt is voor zwangere vrouwen en jonge kinderen en aanbevolen is voor mensen die gevoelig zijn voor huidallergieën en irritaties. De langdurige Para’Kito™ tabletten gaan vijftien dagen mee en zijn tevens waterdicht, zodat zwemmen, felle regen of elk contact met water geen invloed heeft op de doeltreffendheid van het product. Een doeltreffende, natuurlijke en comfortabele en trendy manier voor de bescherming tegen muggenbeten.PRODUCTEIGENSCHAPPEN· BESCHERMING TEGEN MUGGEN· NAVULBARE BAND EN CLIP· NATUURLIJKE INGREDIENTEN· VERSPREIDING VAN ESSENTIELE OLIEN· DOELTREFFENDHEID VAN 15 OPEENVOLGENDE DAGEN PER TABLET· VOOR DE HELE FAMILIE· VOOR ALLE ACTIVITEITEN· ALLE ZONES· TROPISCH EN GEMATIGD· WATERBESTENDIG· TOEGELATEN IN CABINEBAGAGE Gebruiksaanwijzing:
Stop de actieve tablet in het netje op de Para’Kito™ armband of de clip. Dek het netje niet af. Zodra het vacuüm foliezakje is geopend, start de actieve tablet met het op een natuurlijke manier verspreiden van 7 essentiële oliën gedurende 15 dagen. De banden kunnen zowel om de pols of de enkel, als overdag en ‘s nachts worden gedragen als bescherming tegen muggen. Clips kunnen bevestigd worden aan kleding, bagage of bijvoorbeeld aan de kinderwagen. Para'Kito is geschikt voor zwangere vrouwen en jonge kinderen en wordt aanbevolen voor mensen die gevoelig zijn voor huidallergieën en irritaties.

Para’Kito™ polsbanden en clips zijn vervaardigd uit neopreen en zijn beschikbaar in een assortiment van verschillende kleuren en designs. Navullingen ook verkrijgbaar.

De leuke, modieuze polsbanden komen in een assortiment van krachtige kleuren waaronder blauw, fuchsia, geel, oranje, zwart en wit en grafische banden met moderne designs, zoals camouflage, blauwe ruit en pink flower. Er zijn tevens clips in een assortiment van zes verschillende kleuren beschikbaar die aan kleding of handbagage kunnen worden bevestigd om op een handige en slimme manier muggenbeten reduceren.

Voor meer informatie kijk dan op: nl.parakito.com

EAN(s): 4897042370101 / 8594179650354

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
932255
EAN-code
4897042370101
Merk
Parakito
EAN-code
8594179650354
Inhoud
Stuk

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95