Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Zeep van Palmolive

Je handen raken veel verschillende dingen aan en moeten daarom regelmatig gewassen worden. Houdt je handen schoon met een van de vele zepen van Drogisterij.net.
Lees meer
Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Serie
1 artikelen

Zeep

Je handen raken veel verschillende dingen aan en moeten daarom regelmatig gewassen worden. Houdt je handen schoon met een van de vele zepen van Drogisterij.net.

Wij hebben allemaal verschillende soorten zeep in ons assortiment. Of je nu op zoek bent naar een zeeppompje of een zeepblok. Ook zijn deze zepen er in verschillende geuren, zodat je handen lekker zullen ruiken.

Ook hebben wij verschillende handzepen in ons assortiment die je lichaam niet alleen reinigen maar ook nog eens verzorgen. Hierdoor zal je huid dus weer lekker zacht aanvoelen.

Blijf fris en hygiënisch met één van de vele zepen in ons assortiment. Met een uitgebreid assortiment aan zepen zit er vast iets bij voor jou. Onder andere Venus, Unicura, Dettoll en nog veel meer.

Als je voor 22:00 uur besteld heb je de bestelling de volgende dag al in huis. Daarnaast hebben wij ook nog eens altijd scherpe aanbiedingen. En als je voor meer dan €40 besteld hoef je ook nog eens geen verzendkosten te betalen! Bestel daarom veilig en vertrouwd op drogisterij.net.

Wat is zeep?

Zeep mengt olie met water. Het ene gedeelte van het zeepmolecuul stoot water af en bind zich juist aan de oliën op de huid. Het andere deel bindt zich juist aan water. Hierdoor wordt het als het ware gemengd en kan vuil gemakkelijk weggewassen worden.

Waarom is douchen met een blok zeep beter?

Dat heeft te maken met een dun beschermlaagje van het lichaam van microflora. Dit laagje beschermt je lichaam tegen ziektekiemen, infecties en bacteriën. Als je met vloeibare zeep wast spoel je dit laagje ook weg. Als je met handzeep wast blijft deze laag nog wel intact, terwijl je het vuil wel wegwast.