Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Otalgan Oorspray 2 In 1

Productomschrijving

Otalgan Oorspray 2-in-1 is een medisch hulpmiddel met een dubbelwerkende formule op basis van het 100% natuurlijke ingrediënt Ectoin. Ectoin vermindert jeuk in uw oren en verwijdert bovendien overmatig oorsmeer, terwijl het herstelproces van de huid optimaal wordt ondersteund. Met behulp van deze drijfgasvrije spray hoeft u dus niet meer gillend gek te worden van die vervelende jeuk waar u niet bij kunt komen en geniet u van de ontstekingsremmende en cel beschermende eigenschappen van Ectoin. Otalgan Oorspray 2-in-1 is geschikt voor mensen die gehoorapparaten of oordopjes dragen.

Dosering
Gebruik bij volwassenen enkele keren per dag 1-2 sprays per oor. Zonder onderbreking tot maximaal 30 dagen te gebruiken. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Otalgan is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen
De spray kan bij kinderen gebruikt worden als vooraf door een arts is vastgesteld dat de oorklachten niet een medische behandeling behoeven. Kinderen altijd helpen bij het toedienen. Niet gebruiken bij een oorinfectie. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

EAN(s): 8711744048273

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
170241
EAN-code
8711744048273
Inhoud
20ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99