Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Orthica

Davitamon, helpt om gezond te leven! Vitamine d, vitamine c, vitamine b, Davitamon Compleet, Energy of speciaal voor Mama? Davitamon heeft het allemaal!
Lees meer
Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Aanbieding
Type
Huidtype
Serie
81 producten

Austrlian Gold Zonnebrand

Orthica kopen

c Bij zwangerschap, groei of de overgang kan wat extra vitamine geen kwaad. Orthica heeft speciale producten voor mannen, vrouwen, senioren en kinderen om zo op een goede manier bij te dragen aan een gezond leven. Optimaal blijven genieten van het leven met de producten van Orthica. Bestel ze nu bij Drogisterij.net, betrouwbaar, snel en veilig!

Orthica Probiotica

Probiotica zijn bacteriën die van nature na een bewerkingsproces in onze voeding aanwezig zijn. Ze bevinden zich in grote hoeveelheden in producten als kaas en yoghurt. Deze bacteriën zijn niet actief, pas na aanraking met water ontwaken ze uit hun sluimer.

De Orthiflor lijn van Orthica bevat probiotica's en verschillende vitamines. Hier zijn er ook weer verschillende pillen voor verschillende levensfases. Zwangere vrouwen bijvoorbeeld kunnen wel wat extra vitamines gebruiken. Voor hen zijn er Orthica Orthiflor Fem Capsules. Ook zijn er capsules voor na de zwangerschap, kinderen, 50+ers en nog veel meer levensfases!

Orthica Magnesium

Magnesium is een van de bekendste mineralen. Het is betrokken bij een aantal processen in ons lichaam. Zo speelt het een rol bij bot- en gebitsvorming, de zenuwfunctie en de energieproductie. Sporters nemen vaak magnesium omdat het de spieren soepel en sterk houdt.

Orthica: producten voor elke levensfase!

Naast al deze producten heeft Orthica, voor elke fase en elke situatie producten! Verschillende vitamines voor iedereen die wat extra’s kan gebruiken. Bekijk het ruime aanbod Orthica voedingssupplementen op onze site!

Orthica ondersteunt een gezonde levensstijl. Steeds weer nieuwe aanbiedingen van Orthica producten in de categorieën: Orthica magnesium, Orthica probiotica, Orthica orthiflor en Orthica multivitamine. Bestel veilig en vertrouwd. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis. Meer informatie over Orthica vindt u op Orthica

'Orthica Magnesium 400' is het best verkochte product. 64% Vrouwen met een gemiddelde leeftijd van 49 jaar en 36% Mannen met een gemiddelde leeftijd van 55 jaar kopen dit product.

Het best beoordeelde product is 'Orthica Magnesium 400'.
Marc zei hierover: 'Ik moest deze gebruiken van mijn chiropracticus omdat deze volgens hem het beste waren, Hoor wel positieve reactie's van andere mensen. '

Haal meer uit een gezond leven

Goede, uitgebalanceerde voeding en voldoende beweging en ontspanning helpen niet alleen om vandaag fit te zijn maar ook in de toekomst gezond te blijven. Bovendien kunnen levensfases zoals groei, zwangerschap en de overgangsjaren een verhoogde behoefte aan specifieke voedingsstoffen met zich meebrengen. Orthica heeft speciale producten voor onder andere kinderen, voor senioren, voor mannen en voor vrouwen.

Orthica draagt bij aan de kwaliteit van leven in elke fase en elke situatie. Het zijn producten die naast gezonde voeding, voldoende ontspanning en beweging een bijdrage kunnen leveren aan een gezond leven. Orthica ontwikkelt op deze manier uiteenlopende voedingssupplementen voor iedereen die, in wat voor fase van het leven en gezondheidssituatie dan ook, iets extra’s kan gebruiken.