Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Orthica Resveratrol Plus

Productomschrijving

Resveratrol Plus
Plus polyfenolen uit Vitis vinifera. Bevat Polygonum cuspidatum voor behoud van gezonde cellen en weefsels*

Resveratrol is een polyfenol, die van nature in lage concentraties voorkomt in de schil van de rode druif (Vitis vinifera), dus ook in rode wijn, maar ook in pindau0092s, cacao, tomaat en thee. In een supplement vind je met name resveratrol uit de Japanse duizendknoop, een plant die van oudsher wordt gebruikt in China. De Latijnse naam voor deze plant is Polygonum cuspidatum. Polygonum cuspidatumextract bevat antioxidanten, ter bescherming tegen vrije radicalen*. Zo ondersteunt het voor het behoud van gezonde cellen en weefsels*. Daarnaast is resveratrol goed voor hart en bloedvaten*. Resveratrol houdt de bloedvaten elastisch, soepel en schoon*. Ook is resveratrol gunstig voor de bloeddruk*.

*Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating

120 mg Polygonum cuspidatum voor behoud van gezonde cellen en weefsels*
Trans-resveratrol is de actieve vorm van resveratrol
Plus polyfenolen uit Vitis vinifera

Verpakking
60 capsules

Wat is resveratrol?
Resveratrol is u00e9u00e9n van de ongeveer 8000 soorten polyfenolen, belangrijke stoffen die van nature aanwezig zijn in planten. In een plant functioneert resveratrol onder andere als stof die de plant moet beschermen voor invloeden van buitenaf. Resveratrol vind je in de schil van de rode druif (Vitis vinifera), dus ook in rode wijn, maar ook in pindau0092s, cacao, tomaat en thee, in lage concentraties. Maar door het gebruik van bestrijdingsmiddelen maken deze planten minder resveratrol aan. Een andere belangrijke bron van resveratrol is de Japanse duizendknoop (Polygonum cuspidatum), een plant die van oudsher wordt gebruikt in China. In een supplement vind je dan ook voornamelijk resveratrol uit de Japanse duizendknoop.


Resveratrol Plus bevat trans-resveratrol en polyfenolen
Trans-resveratrol is de actieve vorm van resveratrol. In Resveratrol Plus is het extract van de Japanse duizendknoop gestandaardiseerd op 120 mg van deze vorm van resveratrol, zodat je zeker weet dat je dezelfde hoeveelheid binnen krijgt per aanbevolen dagdosering. Ook bevat het polyfenolen uit rode wijndruif.

Gebruiksadvies
de aanbevolen dosering is 2 vegacapsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding. Raadpleeg een deskundige bij gelijktijdig gebruik van medicijnen. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Natuurlijke ingrediu00ebnten kunnen zorgen voor variatie in kleur. Bevat als waarborg van kwaliteit een drooghoudzakje, niet geschikt voor consumptie.

Ingredienten (%RI)
Twee vegacapsules bevatten:

Polygonum cuspidatumextract (Japanse duizendknoop) (50% trans-resveratrol)
240 mg
Vitis viniferaextract (rode wijndruif) (30% polyfenolen)
320 mg


Ingrediu00ebnten:
Vitis viniferaextract, vulstof (microkristallijne cellulose), Polygonum cuspidatumextract, hydroxypropylmethylcellulose (capsule).

Bevat geen
gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariu00ebrs en veganisten.

Bewaarvoorschriften
Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Geschikt voor vegetariu00ebrs
ja

Geschikt voor veganisten
ja

Gebruiken bij zwangerschap(wens)/Borstvoeding
nee EAN(s): 8714439583967

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
583960
EAN-code
8714439583967
Inhoud
60vcaps

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99