Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Oral B

Steeds weer nieuwe koopjes van Oral B producten in de categorieën Tandpasta, Thermometers en Ragers. Bestel producten van Oral B voordelig bij Drogisterij.net.

Lees meer
Filteren
Prijs 1
Inhoud
6 artikelen

Oral B bij uw favoriete drogist

Oral B bij Drogisterij.net! Begin de dag met een mooie lach! Oral-B is wereldwijd de nummer 1 meest aanbevolen merk voor elektrische tandenborstels door tandartsen. Tandpasta of opzetstukjes? Kies uw favoriet bij Drogisterij.net! Oral-B heeft een breed assortiment mondverzorgingsproducten en is wereldwijd nummer 1 aanbevolen merk voor elektrische tandenborstels door tandartsen. Elektrische tandenborstels, opzetborsteltjes, tandpasta, mondwater en flosdraad en meer. Kies uw favoriete producten en series. Ook heef Oral B producten voor de dagelijkse mondverzorging van kinderen. Opzoek naar een Oral-B Pro of misschien een Oral-B Trizone of Vitality tandenborstel? 3D-White, Pro-Expert of kindertandpasta? Dan bent u zeker bij ons aan het goede adres! Drogisterij.net beschikt over een groot assortiment Oral B producten. Neem een kijkje op onze site, bestel uw gewenste artikel voor 22:00 op onze site en u heeft het de volgende dag in huis! 

 

Oral B borstels

De Oral B tandenborstels en elektrische borstels bieden een superieure reiniging van de volledige mond. De Oral B Tandenborstel Complete 40 Medium bereikt moeilijk bereikbare plekken en reinigt goed tussen de tanden. Deze borstel is gemakkelijk mee te nemen.  

Elektrische borstels verwijderen nog meer plak dan een gewone tandenborstel. De Oral B Elektrische tandenborstel Smart serie is echt een product om uit te lichten. Deze borstel verbetert uw poetsgewoontes. Het maakt draadloos verbinding met de Oral-B app op uw telefoon  

De Oral B opzetstukjes zijn ook erg handig. Zo kan je met meerdere familieleden één elektrische tandenborstel gebruik. De Oral B opzetborstels 20 2+1 Precision Clean bevorderen een schone mond en gezond tandvlees. Ze reinigen dieper dan een gewone handtandenborstel.  

Ook voor kinderen mooie producten! De Oral B Opzetborstels Avangers zijn ideaal voor de kleinere monden van jongere poetsers. De borstel is voorzien van Avangers-figuren die uw kinderen leuk zullen vinden. De Oral B Stages Power Elektrische Tandenborstel Disney Frozen + Tandpasta 75ml bevat leuke en vriendelijke Disney Frozen figuren. Deze oplaadbare elektrische tandenborstel heeft extra zachte borstelharen voor kleine mondjes en is verenigbaar met de Disney MagicTimer App van Oral-B.  

 

De ultieme mondreiniging

Voor de totale mondhygiëne heeft Oral B naast de Oral B tandenborstels en Oral B opzetborstels meer producten voor het verbeteren van je mondhygiëne. Drogisterij.net heeft een ruim assortiment aan Oral B producten. Denk hierbij aan tandenborstels, opzetborsteltjes, tandpasta, mondwater en flosdraad.  

Voor de stukjes tussen je tanden waar je met de borstel niet bij kan heeft Oral B de perfecte oplossing: Oral B Flosdraad Essential Floss Mint. De plak tussen je tanden wordt hiermee in een handomdraai verwijderd. Gemakkelijk te gebruiken en het rafelt niet.  

Om je mondhygiëne aan te vullen is er ook de Oral B Mondwater Sensitive. Hiermee krijg jij die prachtige glimlach! Het product bevat ingrediënten waarvan klinisch is aangetoond dat ze overgevoeligheid van tanden voorkomt. Hiernaast bevat het fluoride wat gaatjes helpt te voorkomen. Speciaal voor de gevoelige tanden en tandvlees.  

 

Oral B witte tanden

De formule van Oral B Tandpasta 3d White Vitalize zorgt ervoor dat vlekjes zachtjes verwijderd worden, zodat een mooie witte lach onthuld wordt en de muntsmaak voor de nodige verfrissing zorgt. De tandpasta zorgt voor wittere en sterkere tanden. Het verwijdert zo'n 80% van de oppervlakkige verkleuringen.  

Speciale aandacht voor de Oral B Tandpasta Tandvlees & Repair Whitening. Deze tandpasta voorkomt en verwijdert op milde wijze vlekken van je tanden en kiezen, daarnaast beschermt deze tandpasta ook het gebit. Ook heeft deze tandpasta een antibacteriële werking. Het remt namelijk de groei van bacteriën die zich in de tandplak bevinden. 

 

Oral B aanbieding

Steeds weer nieuwe koopjes van Oral B producten in de categorieën Tandpasta, Thermometers en Ragers
Bestel producten van Oral B voordelig bij Drogisterij.net. Bekijk de Oral B aanbiedingen!

Bestel voor 22:00 uur besteld, morgen in huis. Veilig en vertrouwd.