Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Omo Wasmiddel Vloeibaar Color 20 Wasjes

Instructies & waarschuwingen
  • Iriterend, sensibiliserend en schadelijk | Kan allergische huidreactie of ernstige oogirritatie veroorzaken; kan schadelijk zijn bij inslikken of inademen; kan schadelijk zijn voor het milieu.

Productomschrijving

Omo Vloeibaar Color - 20 wasbeurten - Wasmiddel zorgt voor dat schone, frisse, kleurige wasgoed door de kleine maar krachtige vlekverwijderaar.

• Met waskracht versterkers.
• Extra geconcentreerde formule, dus beter voor het milieu.
• Dermatologisch getest en goedgekeurd.
• Goed voor 20 wasbeurten.
• Houdt de was lekker zacht.
• Effectief tegen vuil en vlekken.

OMO zorgt al sinds 1952 voor een schone en stralende was. Het assortiment van OMO bestaat uit diverse producten. Wit of gekleurd, groot of klein, voor alle soorten was garandeert OMO de vertrouwde kwaliteit. Onze kreet? Ga maar lekker je gang! OMO vindt dat kinderen moeten kunnen buitenspelen en vies worden: dat vormt de basis bij de ontwikkeling van al onze wasmiddelen. OMO Klein & Krachtig Color combineert een krachtig wasresultaat met een geringere belasting voor het milieu. Het is tweemaal geconcentreerd, waardoor de helft minder wasmiddel nodig is voor hetzelfde wasresultaat in vergelijking met een niet-geconcentreerd wasmiddel. Slechts één dopje wasmiddel (35 ml in plaats van 75 ml) volstaat voor een hele was. Hierdoor wordt water, karton en energieverbruik bespaard bij zowel de productie, het verpakkingsproces als bij het transport. Klein & Krachtig verwijdert de hardnekkigste vlekken. Zelfs vlekken die 48 uur oud zijn, zoals van olie, chocola, gras of ijs, verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ook voor de gezinnen die wat vaker een wasje moet draaien is OMO geen probleem, want de verpakking gaat maar liefst 20 wasbeurten mee, zelfs op 30 graden. Kortom, OMO zorgt voor de frisse vrolijke kleuren, want waarom zou je genoegen nemen met schoon, als het ook stralend kan zijn? OMO Klein & Krachtig Color is nu verkrijgbaar bij bol. com

Gebruiksinformatie 1. Controleer voor het wassen het wasetiket en volg de wasinstructies. 2. Open OMO Klein & Krachtig Color en schenk de aanbevolen hoeveelheid in de lade van de wasmachine of in een doseerbal in de trommel. 3. Wassen maar.
• Omo kunt u gebruiken voor alle temperaturen en textielsoorten, behalve voor wol en zijde. • Lees het wasetiket in de kleding. Licht- en donkergkleurd wasgoed niet samen wassen. Nieuwe gekleurde kleding eerst apart wassen, of controleren op kleurafgifte. • Giet de aanbevolen dosering in de waslade of in de doseerbal en doe deze in de trommel. • Voorwassen is niet nodig.

Veelgestelde vragen over

1. Kan OMO bij elk wasgoed gebruikt worden?
Ja, OMO heeft meerdere wasproducten geschikt voor verschillende soorten wasjes. Kijk voor meer producten van OMO op de productpagina. Let bij het wassen wel op dat je het juiste soort wasmiddel bij de juiste was gebruikt.

2. Is er ook een waspoeder van OMO Color?
Ja, OMO is ook beschikbaar in waspoedervorm zoals OMO Color Waspoeder.

3. Kan OMO ook gebruikt worden als je op lage temperaturen wilt wassen?
OMO kan ook zonder problemen gebruikt worden als je wilt wassen op 30 of 40 graden.

4. Zijn er ook grote verpakkingen verkrijgbaar?
Grote verpakkingen zijn ook verkrijgbaar. Er is een XL Waspoeder-variant en een XXL Waspoeder-variant. Ook in de Vloeibare serie zijn er verpakkingen van 3 en 5 liter.
Waarschuwing: Veroorzaakt Serieuze oogirritatie. Bevat benzisothiazolinone. Kan een allergische reactie veroorzaken. Buiten bereik van kinderen houden. BIJ CONTACT MET DE OGEN. Voorzichtig afspoele met watergedurende een aantal minuten, contactlenzen verwijderen, blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie zoek medische aandacht. Verpakking afvoeren via de plaatselijke voorschriften. EAN(s): 8712561898485

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
215654
EAN-code
8712561898485
Inhoud
700ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99
Bekijk meer van